StoryEditorOCM
ĐiradaU KINO DVORANI SV. FILIP I JAKOV RADIONICA URBANIH PLESOVA

"Hip, hop, a ne dop!"

Piše Zadarski.hr
25. lipnja 2019. - 14:35
hip_hop_ples

U sklopu projekta KINO – Centar za Kulturu, INovaciju I Obrazovanje, udruga za kulturu i umjetnost “U Pokretu” organizira manifestaciju pod nazivom HIP HOP, A NE DOP! koja će se održati u nedjelju, 30. lipnja, u Kino dvorani Sv. Filip i Jakov.

Program manifestacije promovira urbanu kulturu, kao zdravi pokret za prevenciju ovisnosti i uključuje radionice urbanih plesova sa voditeljima iz Splita, Mostara i Berlina, grafiti radionicu na kojoj će se oslikati mural u dvorištu kina te interaktivnu tribinu za prevenciju ovisnosti naslova „Budi svoj“ u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Zadar.

Večernji program počinje u 19 sati a uključuje izvedbe plesnih točaka, urbano plesno natjecanje za djecu i juniore, cypher (zajedničko plesanje u krugu) i beatboxing. Program prati DJ Sinke Fresh iz Zagreba, a događaj završava sa koncertom skupine Funkallica iz Splita u beach bar-u Faros.

Suci natjecanja su poznati urbani plesači Taja Regent Veras, Klara Carev, Boris Zovko, Entoni Radman i Toni Cvitanović.

 Program: 9:00 sati Plesna radionica Ritam Hip hop-a – Boris i Željka Zovko (Mostar) 11:00 sati Plesna radionica CROwd Control – Klara Carev (Split) 18:00 sati Radionica Capoeira – Sidney Fumaca Martins.

26. travanj 2024 17:50