StoryEditorOCM
ĐiradaPRIMIČE SE DATUM FESTIVALA

Požurite po ulaznice za prvo izdanje Derivata

Piše Zadarski.hr
1. srpnja 2019. - 14:58
index

Derivat festival # 1, osvježenje na zadarskoj glazbenoj/rock sceni primiče se svom danu održavanja: petak, 19. 7. 2109. 

Izabrani izvođači zahuktali su se na svojim koncertno/festivalskim turnejama i potpuno spremni dolaze na prvo izdanje Derivata.

Repetitor je prošle godine u ovo doba odsvirao nekoliko koncerata kao support genijalnim Arcade Fire, a trenutačno dovršava njemačku turneju na kojoj je nastupao na nekoliko značajnih festivala kao što su Riegsee, Raut Oak Fest (DE), Larz. Fusion festival (DE), Nurnberg, Kantine (DE), Chemnitz, Lokomotiv (DE). Ovaj garage/post punk bend bez sumnje je jedan od najuzbudljivijih regionalnih izvođača posljednjih godina.

Let 3 je na permanentnoj turneji tijekom cijele godine, vidjet će ih i staro i mlado, i selo i grad, ali samo će publika na Derivatu imati ekskluzivnu priliku slušati Let 3 kako izvode isključivo skladbe sa svoja prva dva albuma/Two dogs fuckin & El desperado, a u kuloarima se priča da će uletjeti i neka s trećeg albuma Peace. Ovu rijetku priliku za čuti ponajbolja ostvarenja u povijesti naše rock glazbe svakako ne bi trebalo propustiti.

Šumovi protiv valova promovirat će svoj ovogodišnji debitantski album u uvodnom dijelu festivala, sumrak, predvečerje idealno je za njihov eksperimentalni set. dRBonito će donijeti prve zvukove plesa, a nakon njih predstavit će nam se, premijerno u Zadru, The Siids,  electro/dark/pop rock duo snažne energije i visoke estetike.

Sve počinjemo druženjem na Banku na Derivatu  i nastupom osebujnog i energičnog D. Klemenze, a završavamo na 2nd stagu s El Commandom. Mr D. - ijem i Lutorom.

 

ULAZNICE

Kako se bliži dan održavanja Derivat festivala # 1, 19. 7. 2019 / petak /, mijenjaju se cijene ulaznica, prvi kontingent po cijeni od 80 kn dostupan je još svega nekoliko dana, a od 5. srpnja cijena ulaznice je 100 kn. Zato požurite ukoliko želite uštedjeti nešto kuna.

Prodajna mjesta su: Cafe bar Indie, Cafe bar 72, Dejabrew pub u Zadaru i u Botaničau u Zagrebu. Online prodaja je na www.entrio.hr

Na ulazu u festivalski prostor na sam dan održavanja cijena ulaznice je 120 kn.

18. travanj 2024 09:01