StoryEditorOCM
ĐiradaU PONEDJELJAK U BIOGRADU

'Dječje litnje igre' s proširenim programom za roditelje i djecu!

Piše Zadarski.hr
18. kolovoza 2019. - 16:10
Djecje litnje igre 2

Nakon 'Dječjih litnjih igara' koje su se održale 12.8. u Biogradu na glavnom mulu, u ponedjeljak, 19. kolovoza, organiziraju se još jedne. Glavni mul na Rivi u Biogradu postaje dječje igralište, a djeca se za sudjelovanje mogu prijaviti ranije u Turistički ured ili na licu mjesta od 19 do 20 sati. Samo natjecanje počinje u 20 sati.

Ovaj put je program obogaćen i proširen, pa će tako po završetku natjecanja, gdje će se igrati djeca, ali i njihovi roditelji, za sve sudionike i gledatelje biti poslužene srdele na gradele i slatke fritule koje će se peći na mulu. A sve je mukte!

Prije samog početka natjecanja djeca će moći uživati u crtanju i granju 'školice' i 'twistera'.

Prijaviti se mogu djeca od 7 do 12 godina, a svaki prijavitelj dobit će narukvicu i majicu. Isto tako, svaki natjecatelj dobit će medalju za sudjelovanje.

Neke od igara u kojima će se moći sudjelovati su: `gusjenica`,  `skakanje u vrićama`, `prenošenje jaja u žlici`, `zavezane oči`, `prolaz ispod letve` i neizbježno `potezanje konopa`. I roditelji će sudjelovati u igrama te tako podržali svoju djecu.

Cilj ove manifestacije je ponovno oživjeti nekad popularne igre, ali i promicati boravak djece na svježem zraku, animiranje djece na zabavu i smijeh, stvaranje natjecateljskog duha i međusobne interakcije.

26. travanj 2024 08:33