StoryEditorOCM
ĐiradaVEČERAS U 20 SATI NE PROPUSTITE OTVORENJE IZLOŽBE BODY PAINTING UMJETNICE

Petra Ušalj u galeriji ZadArt posvećuje izložbu svom prerano preminulom sinu: "Sve moje boje za tebe"

Piše MG
20. kolovoza 2019. - 14:33
petra ušalj

Nakon vrlo uspješne prve samostalne izložbe u Salima, umjetnica u oslikavanju tijela Petra Ušalj prelazi u grad. Tako će mnogi Zadrani, ali i njihovi brojni gosti, moći uživati svaku večer od 20 sati u predivnim fotografijama njenog oslikanog lica, od 20. do 27. kolovoza u Varoši, u maloj galeriji ZadArt.

Kad smo prvi put pisali o Petri Ušalj, Saljskoj umjetnici u ocrtavanju lica i tijela, rekacije su bile i više nego pozitivne. Ta mala remek-djela i njezina zarazno pozitivna enegrija vrlo su lako pronašli put do srca čitatelja koji su je zasuli komentarima podrške. Zato vjerujemo da će svima biti drago kad najavimo Petrinu drugu samostalnu izložbu pod nazivom "Sve moje boje za tebe" koja se otvara večeras.

- Jako sam uzbuđena i pomalo luda, ne znam što očekivati. U Salima sam znala da će bar moja familija i prijatelji doći, a za Zadar, ne znam, nadam se dobrom odazivu – priznala nam je Petra, dodajući kako je sretna jer je uspjela realizirati sve što je zamišljala.

Tako će posjetitelji moći u živati u multimedijalnoj izložbi na kojoj će slike njena oslikana lica biti izložene na forexu, dok će se pored njih vrtiti videa procesa nastajanja. Također ispod svake slike bit će kratak tekst, odnosno prigodni citati, neki njeni osobni, neki iz poznatih knjiga i pjesama. Sve će biti popraćeno dobrim osvjetlejnjem i ugodnom glazbom, najavljuje Petra.

- Moram se zahvaliti svim dragim ljdima koji su mi pomagali u organizaciji ove izložbe, posebno fotografu Aleksandu Bonačiću koji razvio slike za izložbu – istaknula je Petra te dodala kako svoju izložbu posvećuje svom prerano preminulom sinu Patriku. Baš su zato sve njene boje za njega...

25. travanj 2024 18:00