StoryEditorOCM
ĐiradaZADARSKO KINO NA OTVORENOM: POSLJEDNJA LJETNA PROJEKCIJA

Umjesto večeras, film će biti prikazan u utorak!

Piše Zadarski.hr
22. rujna 2019. - 20:32
Bez-naslova1085

Vremenski uvjeti ne prestaju diktirati ritam završnih projekcija ljetnog kina na otvorenom. Vjetar i naznaka kiše primorali su organizatore da odgode prikazivanje omnibusa „Duboki rezovi“ na utorak, 24.09. kad se očekuju ugodni vremenski uvjeti kako bi u ugodnom druženju uživali u posljednjoj ovoljetnoj kino predstavi na otvorenom.

Domaći omnibus „Duboki rezovi“ filmski je triptih inteligentnih studija nasilja, nastalih prema književnim predlošcima s potpisima Olje Savičević Ivančević, Ksenije Kušec i Romana Simića. „Trešnje“, nagrađivane montažerke i redateljice Dubravke Turić, premijerno prikazan u Cannesu, tragična je priča o odrastanju u dalmatinskom zaleđu; u filmu „Smrt bijela kost“, drami s elementima horora u režiji Filipa Mojzeša, bezazlena dječja igra iznenada prerasta u dramatičnu situaciju dok u segmentu „Predmeti koji tonu“ Filipa Peruzovića upoznajemo brižnog oca koji sumnja da njegovu, sad već odraslu kćer zlostavlja suprug.

Kao i dosad, film zatvaranja počinje u 21 h, a ulaznice po cijeni od 20 kuna se mogu kupiti 45 minuta prije početka projekcije, ispred crkve Sv.Dominika.

25. travanj 2024 14:40