StoryEditorOCM
ĐiradaRADOVI NA AUTOCESTI

U zoni odmorišta Marune sanira se usjek, za promet su zatvorene vozna i zaustavna traka

Piše M.K.
23. rujna 2019. - 18:15
tunel_sv_rok1-070409

Nakon turističke sezone počeli su intenzivni radovi na sanaciji pojedinih dionica autocesta. O započetim radovima koji mogu utjecati ili utječu na promet kontinuirano komuniciramo s korisnicima, a u nastavku donosimo nove regulacije.

U zoni odmorišta Marune na autocesti A1 Zagreb - Split (između čvora Sveti Rok - čvora Maslenica), u smjeru Dubrovnika od danas je promijenjena privremena regulacija prometa. Zbog opsežnih radova sanacije usjeka za promet su zatvorene vozna i zaustavna traka, a promet se vodi preticajnom trakom uz ograničenje brzine od 80 km/h. Planirani završetak radova je do kraja prosinca ove godine.

Na autocesti A4 Zagreb - Goričan između čvora Ludbreg i čvora Varaždin u smjeru Goričana izvode se radovi sanacije mosta Plitvice zbog čega je promet preusmjeren na kolnik u smjeru Zagreba. Promet se vodi dvosmjerno za svaki smjer jednom prometnom trakom, uz ograničenje brzine od 80 km/h. Zbog ovakve regulacije za sav promet zatvoreno je odmorište Varaždin u smjeru Goričana. Obzirom da je odmorište Varaždin odmorište na kojem je dozvoljeno parkiranje prijevoza opasnih tvari, tijekom izvođenja radova odmorište Ljubešćica privremeno će preuzeti funkciju odmorišta Varaždin. Planirani završetak radova je do sredine prosinca ove godine.

16. travanj 2024 06:11