StoryEditorOCM
ĐiradaNOVA GASTRONOMSKA I ZABAVNA MANIFESTACIJA U KOPRODUKCIJI MARIJA PALEKE I TOMISLAVA LETINIĆA

Turistička zajednica i Tržnica pripremaju Festival mesa "Meat me"

Piše Zadarski.hr
27. rujna 2019. - 20:53
Meat_me_Zadar_2019_web

„Meat me", Festival mesa Zadar 2019. je gastronomska i zabavna manifestacija na kojoj će se predstaviti dio gastronomske tradicije i ponude Zadra i njegovog kraja s jednom glavnom temom – mesnim sirovinama i mesnim jelima koja su nastajala i nastaju na ovim prostorima. Cilj Festivala je obogaćivanje turističke ponude Zadra u posezonskom razdoblju godine, a bit će organiziran 17., 18. i 19.listopada na zadarskoj glavnoj Tržnici na Poluotoku, jednom od najatraktivnijih i najposjećenijih prostora u centru Zadra, objavili su iz Turističke zajednice Grada Zadra.

Festival mesa „Meat me" organiziraju Turistička zajednica grada Zadra i „Tržnica Zadar" u suradnji s najvećim i najpoznatijim zadarskim mesnicama te nizom drugih partnera. Prihodi od Festivala će imat će humanitarnu namjenu.

Na konferenciji za novinare koja će biti održana na Staroj pijaci u sklopu Tržnice Zadar u utorak, 1.listopada u 10,30 sati, sudjelovat će direktor Turističke zajednice Grada Zadra Mario Paleka, direktor „Tržnice Zadar" Tomislav Letinić, Tomislav Glavić, predsjednik Udruge vinara Zadarske županije i suradnik u organizaciji, kuhar Renato Kraljev.

 

22. travanj 2024 21:06