StoryEditorOCM
ĐiradaNA VIŠNJIKU 10. I 11. LISTOPADA

Kongres sportskog turizma: govorit će se o 90. obljetnici igranja košarke u Zadru, o 120 godina planinarenja...

Piše visnjik.hr
8. listopada 2019. - 23:28
kk_zadar_ucenici2-250418

U Press centru u Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku održat će se u četvrtak i u petak, 10. i 11. listopada četvrto izdanje Kongresa sportskoga turizma. Pokrovitelji Kongresa su Ured predsjednice RH, Ministarstvo turizma, Grad Zadar, Županija Zadarska, Hrvatski olimpijski odbor, Središnji državni ured za sport, Sveučilište u Zadru i Udruga hrvatsko američkih profesionalaca (ACAP).

Kako je najavljeno, na kongresu će se govoriti o nizu tema, uz ostalo i o 90. obljetnici početka službenoga igranja košarke u Zadru, zatim će Agencija za razvoj Zadarske županije Zadra nova predstaviti mogućnosti strateškog planiranja sportskoga turizma, a Planinarsko društvo Paklenica ukazat će vrijednost očuvanja ruralnoga prostora i prirodnih resursa za turizam.

Kongres sportskoga turizma organizira agencija LUX promocija uz suorganizatore Savez športske rekreacije Sport za sve iz Zadarske županije i Visoku školu ASPIRA.

Program Kongresa sportskog turizma:

visnjik-sc-visnjik-šc-višnjik-sportski-centar-zadar-dvorana-krešimir-ćosić-press-centar-4-kongres-sportskog-turizma-raspored-predavanja

20. travanj 2024 02:49