NOVA SEZONA STAND-UP KOMEDIJE SplickaScena otvara novu sezonu gostovanja u Zadru

 NOVA SEZONA STAND-UP KOMEDIJE

SplickaScena se nakon ljetne pauze vraća u Zadar! Nakon uspješne prošle, stigao je trenutak otvaranja nove sezone stand-up komedije u Kultu i Dišpetu. Prethodna gostovanja u Zadru bila su popraćena odličnim posjetom publike i vrhunskom atmosferom.

Za subotu su pripremili presjek najboljeg materijala iz prethodne sezone, a nakon toga će redovito dolaziti s novim, friškim izvedbama. U subotu se na pozornicu u Varoši penju: Josip Škiljo, Ivica Lazaneo, Ivo Musulin i Vanja Dobrijević.

Splitska komičarska ekipa već godinama radi na širenju stand-up komedije u Splitu i Dalmaciji, a svojim nastupima nasmijavaju publiku, ne samo u Dalmaciji, već u čitavoj Hrvatskoj, a i šire. Ukoliko ih niste upoznali, možete pogledati njihov nedavno objavljeni comedy specijal „Stand-up po splicki“ na YouTubeu (https://youtu.be/xBf21ZR0BzI). Stoga, ne propustite priliku pogledati ih u živo! Show „Otvaranje stand-up sezone – Best of SplickaScena“ je na rasporedu u subotu 12. listopada s početkom u 20 sati. Cijena ulaznice je 30 kuna.

Prodaja ulaznica organizirana je na slijedećim prodajnim mjestima u Zadru: Ghetaldus Optika (Kaufland Zadar, Andrije Hebranga 2); Music Shop COMBO (Vlatka Mačeka 3); Ghetaldus Optika (Murvička 1), te online na https://www.entrio.hr/event/zadar-otvaranje-standup-sezone-best-of-splickascena-1819-6898. Ulaznice će biti dostupne za kupnju i na ulazu na sam dan showa od 19 sati.

Informacije o događaju na: https://www.facebook.com/events/386909648911710/

Upiti i dodatne informacije na: info@splickascena.com

Naslovnica Đirada

Najčitanije