StoryEditorOCM
ĐiradaVIZAŽISTICA MARTINE THOMAS U KNEŽEVOJ PALAČI

Zadranke, evo prilike da poboljšate svoje šminkerske sposobnosti!

Piše Zadarski.hr
19. studenog 2019. - 19:25
masterclass-01

U Zadru će se od 6. do 8. prosinca u prostorima Kneževe palače održavati „Masterclass by Martine“ koju će voditi vizažistica Martine Thomas. Edukaciji mogu prisustvovati oni koji su u make up svijetu profesionalno, ali i oni koji su čisti zaljubljenici u beauty industriju. 

Događaj je zamišljen kao edukacija na području make up-a gdje će očekivanih 50 polaznica usavršiti tehnike šminkanja, upoznavanje s tipovima kože, korištenjem adekvatne podloge ovisno o tipu kože i životnoj dobi, upoznavanje s priborom za šminkanje, oblikovanja obrva, ali i brojne druge trikove u make up svijetu. 

Edukacija je namijenjena  polaznicama koje nikad nisu imale priliku susresti se s profesionalnim make up-om, ali i vizažistima i make up artistima koji žele usavršiti svoje znanje. Teorijski dio bit će prikazan i na modelima ovisno o temi, a polaznice će imati i priliku postavljati dodatna pitanja ovisno o temi.

Masterclass održat će se u prostorima Kneževe palače a prijave će se vršiti putem kontakt forme na web stranici www.makeupcenterzadar.com i stranicama na društvenim mrežama

26. travanj 2024 10:18