U ZADARSKOM ALMAYER ART & HERITAGE HOTELU Organizira se gala večera u povodu blagdana svetog Nikole! Zavirili smo u jelovnik…

U ZADARSKOM ALMAYER ART & HERITAGE HOTELU

Povodom blagdana svetog Nikole, uz čaroliju predbožićnog raspoloženja u zadarskom Almayer - Art & Heritage hotelu organizira se gala večera.

U petak će večera početi oko 19 sati, a imat će pet degustacijskih sljedova u izvedbi chefa Josipa Vrsaljka.

Cijena večere je 419 kuna po osobi, broj mjesta je ograničen, a rezervacija se može napraviti na e-mail [email protected] ili na recepciji hotela.

Objavljujemo gala menu:

Terrin Foie Gras

(terina od guščje jetre, patke i kompot od ljubičastog luka i porta)

Cappuccino Cream juha od gljiva

(krem juha od sezonskih gljiva, tuille od vrganja)

Ballotine : losos – bakalar – kozice

(odrezak od lososa, svježeg bakalara i kozica, rolada od špinata sa kremom od mrkve)

Noisette d'agneau – janjetina – dunje

(janjeći medaljon, pire od tikve, kompot od dunje)

Mont Blanc

(dacquoise biskvit od lješnjaka, mousse od kestena, krema od vanilije i maraschina, semifredo od šipka).

Naslovnica Đirada

Najčitanije