PRIJAVE ZA HUMANITARNI MALONOGOMETNI TURNIR „FUTSAL ČAROLIJU“ Čarolija kreće 16. prosinca!

PRIJAVE ZA HUMANITARNI MALONOGOMETNI TURNIR „FUTSAL ČAROLIJU“

Uskoro, točnije 16. prosinca, kreće i peto izdanje „Futsal Čarolije“  gdje se  očekuje veliki broj ekipa, a dosta njih očekuje osvajanje turnira. U 12. mjesecu (prosincu) vrijeme je za humanitarni turnir koji pobuđuje zanimanje cijele županije i šire. Ponovo se igra za djecu OŠ Voštarnica, svi mogu pomoći  “Čaroliji”. Turnir će trajati dvanaest dana, igra se kup sistem, koji je kao i uvijek pun zamki. Turnir počinje 16. i  trajat će do 28. prosinca, a tada će se održati finale.                                                                                                                                                                  

Prijave za turnir traju do 13. prosinca do 18 sati,  kad će se održati i izvlačenje parova koje će biti u live terminu od 18 sati na facebook stranici Futsal Zadar. Kotizacija za turnir iznosi 300 kuna, a prijaviti se možete na broj mobitela: 098449597 (Senad) i 0915345173 (Željko), gdje ćete dodatno dobiti informacije o turniru.

Ekipe koje nisu članovi Udruge, a koje žele nastupiti na turniru, mogu koristiti najviše dva igrača iz Udruge odnosno kluba koji je član Udruge.  Isto tako klubovi mogu dati najviše dva igrača za nove ekipe koje žele nastupati na turniru, a nisu članovi Udruge.

Naslovnica Đirada

Najčitanije