StoryEditorOCM
ĐiradaVESELO U MAGAZINU SOLI

Predškolci priredili program za svoje obitelji

Piše DV Pag
16. prosinca 2019. - 12:05
Sveta Lucija 8.JPG

Spomendan svete Lucije, 13. prosinca, djeca dječjeg vrtića Paški mališani Pag obilježili su prigodnim programom u II Magazinu soli.  Djeca vrtića zajedno sa svojim odgojiteljicama pripremili su veseli program za svoje roditelje, bake i djedove,  prijatelje i sve ljude dobre volje koji su svi zajedno u velikom broju upriličili ovaj zanimljiv događaj . Prave male zvijezde bili su djeca iz srednje skupine Boje i starije skupine Peružini koji su izveli niz  veselih pjesama na temu Božića i božićnih radosti koji donosi mjesec prosinac. 

Kako to obično tradicionalno biva, među djecom došla je i sveta Lucija koja im je darovala pregršt slatkiša, čokolada, bombona, lizalica, sokova. Cijeli program održan je više nego prigodno, budući da se u II Magazinu soli  nalazi klizalište, predivne velike jaslice, puno lampica i raznog blještavog osvjetljenja. U gastronomskom ponudi bilo je palačinki, pečenih kobasica, hamburgera, raznog pića i još puno toga finoga za prigristi. Cijela atmosfera bila je doista svečana i vesela, a njome nisu samo bili oduševljeni djeca već i odrasli koji su došli podržati paške mališane i tradicionalni dan Sv. Luciju.

Prigodni program pod nazivom „Dobro nam došla Sv. Lucija“ u II Magazinu soli organizirali su Dječji vrtić Paški mališani, Turistička zajednica Grada Paga, Grad Pag, darove je osigurao Župni ured Pag, a za veselu i glasnu atmosferu pobrinuo se tonski majstor Dario Šupraha. 

24. travanj 2024 07:34