StoryEditorOCM
ĐiradaPLESNA UDRUGA GESTA

Najavljuje izvedbu svoje dramsko plesne uspješnice "A Meksiko? A pas? A Pariz? A Mars? A...?"

Piše Zadarski.hr
7. siječnja 2020. - 10:13
foto 1 gesta

Plesna udruga Gesta najavljuje drugu izvedbu svoje posljednje dramsko-plesne uspješnice pod nazivom A MEKSIKO?A PAS?A PARIZ?A MARS?A...? koju su premijerno izveli 23.12.2019 u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar.

S obzirom na premijernu rasprodanu predstavu i veliki interes za drugom izvedbom sa radošću pozivamo sve buduće plesače i njihove roditelje, bake,djedove,prijatelje i ljubitelje plesne umjetnosti na sjajnu cjelovečernju dramsko –plesnu predstavu koja će vas nasmijati,oduševiti plesnim umijećem malih i velikih polaznica Geste,ali i poslati snažnu poruku koja je nit vodilja u svim Gestinim produkcijama.

Vrlo nam je bitno zaraziti djecu sa plesom kao umjetnošću,svakako to uspješno radimo posljednjih devetnaest godina,ali nam je bitno i odgajati plesnu publiku kojoj svakim dolaskom na našu predstavu ostavimo prostora za razmišljanje i valoriziranje bitnih životnih vrijednosti.

Uvijek ponavljamo da Gesta nije samo plesna udruga. Ona je sreća,radost i veselje s kojom pristupamo u svakoj novoj predstavi,temi ili razdoblju djelovanja.

Sjajnu energiju koju stvaraju ova divna djeca pod mentorstvom Gesta tima možete pogledati ovu subotu 11.01.2020 u 18h Hrvatsko narodno kazalište Zadar.

Sve ulaznice biti će u slobodnoj prodaji na dan predstave od 10h do 13h i od 17h do početka predstave.

20. travanj 2024 14:14