StoryEditorOCM
ĐiradaSUTRA NA NARODNOM TRGU

Akcija učlanjivanja u HNK Hajduk

17. siječnja 2020. - 18:14

Društvo prijatelja Hajduka Zadar u suradnji s Odjelom za članstvo u subotu 18.01. od 10 do 13 sati na Narodnom trgu održat će akciju učlanjivanja u HNK Hajduk. Svoje članstvo mogu obnoviti svi dosadašnji članovi, a osim toga moguće je učlaniti se i po prvi put. Cijena produženja članstva za punoljetne osobe iznosi 100 kn, a za maloljetne 50 kn. Napominje se da će svi oni koji se učlane u subotu svoje iskaznice dobiti na licu mjesta.

Uz učlanjivanje biti će moguće informirati se i uključiti u projekt "Za sva vrimena". Akcija učlanjivanja na Narodnom trgu je prva u tekućoj godini, a vodstvo Društva prijatelja Hajduka Zadar najavljuje slične akcije u okolnim mjestima kao što je to bio običaj i proteklih godina.

Osim učlanjivanja na rasporedu su i druge aktivnosti o kojima će svi zainteresirani biti na vrijeme obaviješteni.

"Pozivamo sve prijatelje kluba, ali i one koji će to tek postati da se odazovu akciji i još jednom pokažu bezgraničnu ljubav prema najvećem hrvatskom klubu. Osim toga, svi oni koji imaju želje sudjelovati u sličnim aktivnostima u budućnosti slobodno nam se mogu osobno javiti na trgu ili kontaktirati nas preko naših službenih kanala na Facebooku i web stranici – poručuje tajnik DPH Zadar, Ante Grbić. Na Narodnom trgu će biti prisutni i pripadnici Torcide zadarske regije preko kojih ćete moći dati podršku obilježavanju 70 godina od osnutka najstarije navijačke skupine u Europi. 

27. travanj 2024 06:23