StoryEditorOCM
ModaNICOLE ARTUKOVICH |

BUDUĆA SNAHA RODA STEWARTA S MAMOM HRVATICOM SVRATILA U MOLUNAT: ‘Molunat, my baba‘s island‘

Piše Jutarnji list
24. srpnja 2020. - 20:48
Stigli su, napokon, gosti iz inozemstva u Molunat. U ribarsko i turističko naselje na krajnjem jugu Dalmacije i Hrvatske, u općini Konavle. Ono isto mjesto o kojem smo pisali prije desetak dana prateći Roda Stewarta u stopu, donosi Jutarnji list.

Nadali su se mještani tog mjesta, 40 km udaljenog od Dubrovnika, da će slavni britanski roker na svojoj turi hrvatskom obalom svratiti i kod njih jer, ipak je njegova buduća snaha iz njihovog kraja.

Tamošnji ugostitelj i vinar Božo Metković, vlasnik restorana Monika rekao nam je nedavno da bi Rodu poslužio dobru graševinu i poparu, specijalitet ribe, nešto kao brudet.

I stigli su gosti koje su prizivali.
Nije, doduše, Rod, ali je - rod.
Nicole Artukovich i njena mama Tina, djevojačkog prezimena Cvjetković svratile su u rodni kraj.
- My baba's island – napisala je Nicole na svom Instagram profilu tagirajući se u Molunatu. U prijevodu "otok moje babe".

Objavila je i sliku na kojoj u bikiniju na leopard uzorak uživa plutajući po moru na golemom napuhancu u obliku lubenice.
Nicole je 26-godišnjakinja hrvatskih korijena i već je godinama u vezi sa sinom Roda Stewarta, 25-godišnjim Liamom, poluprofesionalnim hokejašem koji trenutačno igra za tim Milton Keynes Lightning.

Rod Stewart i njegova 49-godišnja supruga Penny Lancaster sa svoje dvoje djece, Aidenom Patrickom (9) i Alastairom Wallaceom (14), te Nicole i Rodovim sinom Liamom iz braka s novozelandskom manekenkom Rachel Hunter Jadranom su donedavno plovili na luksuznoj jahti Hanikon čiji najam tjedno stoji 225.000 eura, odnosno 1,7 milijuna kuna.
No, prije tjedan dana Rod se s obitelji vratio u Ujedinjeno Kraljevstvo. Poveo je i sina.

- Lijepi mali odmor. Divno vrijeme s posadom Hanikona, hvala na svemu. Vrijeme je za povratak u sezonu! - napisao je Liam Stewart prije tjedan dana na svom Instagram profilu.

Jahta Hanikon, duga 50 metara s 12 članova posade, trenutačno plovi Tirenskim morem. Negdje zapadno od Italije, čini se, tamo između talijanskog kopna, Sardinije i Sicilije. Ali ako je suditi po objavama na društvenim mrežama, bez Stewartovih.
Ekipe su se razdvojile, čini se, oko Splita.

Nicole je s mamom Tinom nastavila put do Molunata. Tamo je pristigla prije tri dana.

Objavila je niz storyja na Instagramu, kako se kupa, sunča, sjedi u kafiću s rodbinom...
Redovito objavljuje slike putovanja ili, pak, u odjeći s hrvatskom šahovnicom, a zna Nicole i ponešto hrvatskog jezika.
“My baba and didi’s home” ili pak #obitelj - stoji u objavama, a u opisu profila napisala je “Bog i Hrvati”.

Nicole i mama Tina krenule su na svoje malo proputovanje. Prva destinacija bio je Molunat. Nastavile su prema Biševu, gdje su posjetile Modru špilju, a sada su u Dubrovniku gdje uživaju u šetnjama gradom i odsjedaju u luksuznom hotelu Excelsior, piše Jutarnji list.
23. travanj 2024 17:13