StoryEditorOCM
ModaSTRANI MEDIJI O NAVODNOJ, NOVOJ, NEYMAROVOJ DJEVOJCI

PRELIJEPA NATALIA: Da, dijelom sam Hrvatica!

Piše dv
8. veljače 2020. - 18:44
-Dijelom sam Hrvatica. Koje li je zadovoljstvo biti u ovoj predivnoj državi prvi put- napisala je ispod fotografije iz Dubrovnika na svom instagram profilu lijepa Natalia Barulich, američka manekenka hrvatskog podrijetla.

O Nataliji su se raspisali mnogi inozemni mediji nakon što su pustili u javnost priču o navodnoj ljubavnoj vezi lijepe manekenke i jednog od svjetski najpoznatijih nogometaša, brazilskog reprezentativca Neymara. "Okidač" za priče bila je njezina emotivna objava na spomenutoj društvenoj mreži posredstvom koje mu je čestitala rođendan: „Svi znaju koliko si nevjerojatno talentiran, ali kad bi samo znali kako si lijep iznutra. Imaš moje poštovanje, bebo“ poruka je uz koju je objavila i fotografiju s rođendanske proslave.

Navedenu je objavu američko izdanje magazina "Hola!" protumačilo kao potvrdu emotivne veze manekenke i nogometaša te su se raspisali o prekidu stare ljubavne veze i "novom ljubavnom paru". Naime, Natalia je već neko vrijeme u vezi s kolumbijskim pop i reggae- pjevačem Malumiem, kojem je pravo ime Juan Luis London Arias. Upravo je s njim prije dvije godine posjetila Hrvatsku i Dubrovnik, a naš grad ju je tom prigodom posebno dojmio.

I Neymar je na svom Instagram- profilu objavio video- snimku sa seta na kojoj nasmiješen pozira s Natalijom koja mu odgovara da ga voli. Objavu na Instagramu je Neymar popratio riječima "Moja partnerica u zločinu“.

Natalia je je bivša balerina te još uvijek vrlo aktivna i tražena manekenka koja se do sada pojavljivala na naslovnicama časopisa "Maxim", "Esquire" i "L’Officiel". Inače je u slovodno vrijeme i DJ-ica. Recimo još i to da je rođena u Kaliforniji, ali je po ocu Hrvatica.
19. travanj 2024 23:14