StoryEditorOCM
ŠpicaFOTOGALERIJA |

NEMA GUŽVE, PREŠE, VIKE NI GALAME Grad danju, Grad noću - unutar mira vlada mir 

Piše PSD.
25. ožujka 2020. - 15:05
Preventivne mjere u borbi protiv širenja 'koronavirusa' naši sugrađani shvatili su ozbiljno: parkovi, trgovi, šetnice,javne površine uglavnom su prazne. Pripadnici gradskog Stožera civilne zaštite vode računa o tome da se i oni koji su vanka, pridržavaju preporuka, a naš Tonči Plazibat objektivom je zabilježio život u Gradu - kako danju, tako noću.

Život sveukupno je usporio, tiho je, nema preše, nema gužvi, nema vikanja, nema nervoze i sve ono što sa sobom nosi hektičnost svakodnevice. Brzina života drastično je pala, ovo je prilika za mali predah, za neke druge stvari, detalje života koje smo dosad zanemarivali. Ostanite doma i naći ćete sigurno neku knjigu koju bi trebalo pročitati, neki posao koji bi se mogao dovršiti…

 Kao što se sama priroda zbog svih ovih mjera obnavlja, oporavlja i odmara, tako i Grad koristi ovu pauzu. Nije baš sve stalo, ali su ulice uglavnom prazne, tu i tamo može se naići na ponekog pješaka ili sugrađanina koji po službenoj dužnosti mora biti vanka. No, fotografije govore za sebe.  
 
24. travanj 2024 18:24