StoryEditorOCM
ZabavaMENTOR MU BIO GOBAC -

ČAPLJINA NA NOGAMA Vinko Ćemeraš je pobjednik treće sezone Voicea!

Piše Jutarnji list
22. veljače 2020. - 22:19
Pobjednik treće sezone Voicea je Vinko Ćemeraš! Na drugom mjestu je završio Filip Rudan, treća je Albina Grčić, a četvrta je Bernarda Bobovečki.

Posljednja izvedbu večeras, u natjecateljskoj konkurenciji, bila je upravo Vinkova, a odabrao je otpjevati pjesmu Dina Dvornika “Pelin i med” uz odličnu pratnju glasovira, prenosi Jutarnji list.

Za vrijeme izvedbe Gopca su ponijele emocije jer je bio jako vezan uz Dina Dvornika, stoga je uz crveni cilindar šešir stavio i sunčane naočale kako bi sakrio suze. Publika se oduševila Vinkovim nastupom – svi su ustali i počeli pljeskati, a na koncu i skandirati Vinkovo ime. Gobac je skinuo svoj crveni cilindar i naklonio se Vinku.

- Uživao sam od blind audicije pa sve do finala. Drago mi je što sam završio baš s ovom pjesmom – rekao je Vinko.
Voditelj Vukušić pitao je Gopca zašto je stavio naočale u jednom trenutku, a ovaj mu je, pak, odgovoriuo da je večeras baš jako svjetlo.

- Ovo je Dinin originalni šešir. Užasno mi je drago da smo se sjetili i Dineka i da je Vinko odabrao baš ovu pjesmu. Cijela suradnja je bila zbilja krasna, Vinko je skuliran momak, drag dečko… - govorio je Gobac i onda se slomio i rasplakao, a Massimo ga je zagrlio da mu olakša ovaj emotivni trenutak.
18. travanj 2024 19:41