StoryEditorOCM
ZabavaHvale ga i žale

Čovjek napumpao bicepse da izgleda kao mornar Popaj, jedan Rus je napravio isto, poznato je što si je ubrizgivao

Piše dv
22. kolovoza 2023. - 18:42

Body builderi opsjednuti su vlastitim tijelom i mišićima, u čijem pumpanju ponekad i pretjeraju.

TikToker po imenu theanimalhilemakumu stekao je gotovo 140.000 pratitelja zahvaljujući svojim bicepsima nalik tikvama, po kojima neke podsjeća na Popaja ili na Johnnyja Brava.

Jedan korisnik Twittera je rekao: Kažu da kada noću spava, ne zaključava vrata." Drugi je napisao: "Nabavio mu je Spužva Bob ruke na napuhavanje." Treći je dodao: "Izgleda poput Popaja kad se špinat smjestio."

Kirill Tereshin, kojeg su zvali ‘ruski Popaj‘ požalio je što je napuhao svoje ruke do enormne veličine, što mu je stvaralo značajne probleme, pa čak i životnu opasnost. Kirill je ubrizgao oko tri litre vazelina u ruke, što je blokiralo dotok krvi u mišiće i usmrtilo dio tkiva. Podvrgnut je nizu operacija za uklanjanje grudica vazelina i mrtvog mišićnog tkiva nakon što se suočio s rizikom da su mu ruke mogle biti amputirane.

Kirill je rekao kako je želio ogromne bicepse da bi privukao ‘lijepe žene‘, a u videu je objasnio kako je počeo ubrizgavati biljno ulje u ruke kako bi promijenio svoj izgled, piše Klik.

Lijepo oblikovano tijelo je zdravo i poželjno, ali kada se u tome pretjera, pa makar se izgledalo kao Popaj, nije dobro. Još kada je u pitanju opasnost po zdravlje i život, od takvih tretmana treba bježati.

01. svibanj 2024 13:18