StoryEditorOCM
Zabavana instagramu

Grašini obožavatelji objavili njegovu fotografiju s Hanom pa poručili: Nije vam odgovaralo što je bio s Danijelom, sad vam ni ovo ne odgovara...

Piše M.P./ sd
3. studenog 2021. - 21:31

Na društvenim je mrežama osvanula nova zajednička fotografija Petra Graše (45) i Hane Huljić (31).

Crno-bijela fotografija preuzeta je s Instagram profila jedne slovenske vinarije, a na njoj zaljubljeni par pozira zagrljen, donosi Slobodna Dalmacija.

'Savršen par', 'Osmijeh sve govori', 'Preslatki', 'Sretno vam bilo', samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja, a fotografiju je podijelio Grašin fan page na Instagramu.

Oni su nedavno otputovali u Bosnu i Hercegovinu i snimljeni su na Baščaršiji, a Hana je Grašu čvrsto držala za ruku. Nakon toga su posjetili Korčulu gdje je Grašo pjevao na svadbi dok mu je Hana bila pratnja.

Glazbenik je pune 24 godine bio u vezi s Danijelom Martinović, a nakon što se u svibnju doznalo da više nisu zajedno, u javnost je prije nešto više od mjesec dana procurila informacija da ljubi 14 godina mlađu Hanu.

Na Grašinom fan pageu danas je objavljena još jedna njegova fotografija s Hanom ispod koje je napisano:

Hvala svima na lijepim komentarima, kao i na onim manje lijepim. Samo ću reći da ti komentari govore više o autorima komentara, negoli na osobu kojoj je on upućen. U životu se najbolje voditi onom: poželi drugome ono što želiš da se tebi dogodi. Vratit će ti se ono što si drugome učinio. Samo zamislite da se ovo događa vama ili nekom vašem... Živjela ljubav.

Na ovom ste profilu iz ljubavi prema njemu, zbog njegove glazbe i pjesama, a ne zbog širenja mržnje. Slobodno idite s ove stranice ukoliko vam nešto smeta. Kad je bio s Danijelom, nije vam odgovaralo, kad se pričalo da je gay, nije vam odgovaralo, kad je prohodao s Hanom, nije vam odgovaralo... Nije se rodio tko je svijetu ugodio... To svakako rauzmijem, ali širenje mržnje i negativih komentara ne mogu nikako...

Čovjek živi svoj život onako kako mu odgovara. Voli koga želi i koga hoće. Ne bira vama koga ćete vi voljeti, bira sebi. Ako je njemu njegov život dobar, na drugome nije da sudi i širi mržnju...

Рrvа роѕlаnіса Коrіnćаnіmа 13, 4-7: Lјubаv је vеlіkоdušnа, dоbrоѕtіvа је lјubаv, nе zаvіdі, lјubаv ѕе nе hvаѕtа, nе nаdіmа ѕе; nіје nерrіѕtојnа, nе trаžі ѕvоје, nіје rаzdrаžlјіvа, nе раmtі zlо; nе rаduје ѕе nерrаvdі, а rаduје ѕе іѕtіnі; ѕvе роkrіvа, ѕvе vјеruје, ѕvеmu ѕе nаdа, ѕvе роdnоѕі, stoji ispod Petrove i Hanine slike.

25. travanj 2024 11:54