StoryEditorOCM
ZabavaDUBROVKINJE NA KAFI

Ovo je stroašno, zaradile smo samo 400.000 eura, slaba je ovo sezona!

Piše Dubravka Marjanović Ladašić
15. svibnja 2024. - 08:52

U TikTok videu koji ovih dana kruži internetom, dvije glumice duhovito opisuju nezadovoljstvo sezonom ‘u Groadu‘, a Gloria Dubelj i Iva Šimić Šakoronja svojim će vas skečom nasmijati do suza!

Kako je pisao Gloria Glam, Gloria Dubelj perspektivna je i talentirana glumica koja za sebe voli reći da je ponosna Dubrovkinja, ali je Zagreb ipak njezin grad. Igrala je u slavnoj seriji ‘Novine‘, u seriji ‘Minus i plus‘ i nizu različitih kazališnih projekata.

Takva je glumica i Iva Šimić Šakoronja, odrasla u Zagrebu, koja je sudjelovala i na Dubrovačkim ljetnim igrama u predstavi Geranium 2019. godine te mnogim drugim glumačkim projektima.

Dvije talentirane glumice urnebesno utjelovljuju dubrovačke gospođe i privatne iznajmljivačice koje razmjenjuju razočaranje slabom sezonom u kojoj su zaradile samo po 400.000 eura, a Groad najviše vole kad je prazan i nema stranaca. Kukaju kako zbog toga jedva mogu poći na palačinke, kamoli kupiti Vuittonke, a planirale su i u Monte Carlo. U Marije mogu kupit‘ samo takulin jer ‘za više nemaju‘, a maloga jedna od njih opominje da se ostavi beškotina i da ne može toliko jesti. Uostalom, pogledajte sami!

28. svibanj 2024 22:57