StoryEditorOCM
ZabavaPet operacija

Pjevačica o agoniji nakon poroda: ‘Mislila sam da nema spasa! Dovelo me do sepse, borili su mi se za život‘

Piše dv
21. rujna 2023. - 18:08

Maja Berović progovorila je o ozbiljnom zdravstvenom problemu zbog kojeg je, kako kaže, mogla ostati bez noge.

Maja Berović, koja je nedavno izdala novi album, ali su je obožavatelji kritizirali u spotovima, svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti, ali sada je odlučila sa svima podijeliti jedan od najtežih trenutaka kada se borila za svoj život. Maja je ispričala kako su se za njezin život borili 20 dana te da je u tom razdoblju imala pet operacija, piše mondo.me.

"Nikada nisam bila osoba koja je previše svog privatnog života i privatnih problema iznosila u javnost. Moji fanovi su mislili da sam umorna od glazbe. Imala sam ozbiljan problem i mislila sam da ću možda morati odustati od glazbe jer je bila bezopasna stvar koja se pretvorila u noćnu moru", rekla je Maja na početku.

"Imala sam malu ranu na nozi koja se nakratko inficirala i dovela me u stanje sepse, a doslovno 20 dana su se borili za moju nogu i uostalom za moj život. To je bilo od bakterije koja je napravila kaos u nogama, bila sam jako anemična nakon poroda i imala sam velike probleme s anemijom, tijelo mi nije moglo to podnijeti, završila sam na 5 operacija u 20 dana", rekla je Maja i dodala:

"Uspjeli su spasiti nogu, naravno da se sada tome mogu smijati. Ipak sam to rekla jer mi zanemarujemo sitnice, ali to se ne smije raditi. Sitnica može postati ozbiljan problem, iz tog kuta mislila sam da nema izlaza. Razmišljala sam hoću li uopće imati nogu, sada imam samo ožiljak od 27 centimetara na nozi."

Maja Berović rodila je krajem veljače 2022. godine i postala majka dječaka Lea, a nakon samo nekoliko mjeseci vratila se na scenu i pokazala odličnu liniju.

27. travanj 2024 12:21