StoryEditorOCM
ZabavaTraje već 28 godina

Stiglo je to doba godine: Počela sezona slušanja superhita koji će nas pratiti sve do Božića

Piše DV/JL
1. studenog 2022. - 12:27

Mariah Carey (52), koju na Zapadu zovu "Kraljicom Božića", u prvim je minutama 1. studenog objavila zabavan video-uradak.

Peterostruka dobitnica Grammyja podijelila je video u trajanju od 30 sekundi na svojim profilima na Twitteru i Instagramu. Diva vozi sobni bicikl odjevena u kostim za Noć vještica, navodi jutarnji.hr.

Glazbena podloga je njezina slavna pjesma "All I Want For Christmas Is You".

image

Blagdanska ilumniacija

AFP

- Vrijeme je! - kaže pjevačica označavajući kraj "jezive sezone" i neslužbeni početak blagdanskog iščekivanja, dva mjeseca tijekom kojih će svatko moći čuti njezinu pjesmu bezbroj puta. I njezino "otvorenje sezone" na društvenim mrežama postalo je svojevrsna tradicija.

Hit pjesma vratila se na američku iTunes Top 100 ljestvicu samo nekoliko sati nakon ponoći.

Pjevačica će, također, u prosincu krenuti na mini-turneju "Sretan Božić svima" te održati četiri nastupa u New Yorku i Torontu.

Carey i blagdansko vrijeme čvrsto su povezani u proteklih 28 godina, zahvaljujući njezinu albumu "Merry Christmas" iz 1994. godine, koji je prodan u više od 15 milijuna primjeraka diljem svijeta.

image

Američka pjevačica Mariah Carey

AFP

Na albumu je "All I Want For Christmas Is You", vjerojatno najpoznatiji blagdanski hit u modernoj povijesti. Ova pjesma zauzela je prvo mjesto na ljestvici Hot 100 i 2019. i 2020. godine. U 2020. pjesma je također oborila Spotifyjev rekord za najveći broj puštanja u jednom danu, a preslušana je nevjerojatnih 17 223 000 puta u 24 sata.

"All I Want For Christmas Is You" je pjevačici, prema pisanju CNN-a 2019. godine, donijela više od dva milijuna dolara samo na Spotifyju.

26. travanj 2024 19:34