StoryEditorOCM
Zabava‘izvinite, djevojčice‘

Stjuardesa u urnebesnom videu objasnila kako prepoznaje Balkance u avionu. ‘Taknula‘ se i umišljenih reality zvijezda i otkrila koje povlastice traže

Piše MOZAIK SD
7. kolovoza 2022. - 12:04

Mlada stjuardesa Kristina Grabež na Instagramu dijeli urnebesne epizode iz zrakoplova. Prekrasna brineta koju na društvenoj mreži prati preko 40.000 pratitelja kratkim humorističnim videima pokazuje što se događa u zraku te kako izgleda njen posao.
 

- Sve bi one bile stjuardese, dok ne shvate - čišćenje WC-a, buđenje u dva sata ujutro, rad tijekom svih praznika, neželjeni flert i prekomjerna seksualizacija profesije, opadanje kose, debljanje od avionske hrane, izloženost radijaciji i virusima - objavila je svojedobno na Instagramu želeći pokazati kako posao stjuardese nije tek puko putovanje po svijetu.

 

Mlada Srpkinja redovito na svojim putovanjima susreće i ljude s Balkana pa je tako, između ostalog, objavila kako prepoznati Balkance na avionu.

 

"Izvinite, djevojčice, koliko će trajati let za Belgrade?", pita skockana tetka, Kristina joj pristojno odgovara "Pet sati", a šokirana tetka će: "Oh my God, too long. Predugo. Ja već letim 12 sati iz Sydneyja… Ali dobro, dobro, imam ja australian dolare.."
 


Osim tetke iskarikirala je i umišljenu reality zvijezdu koja bi htjela biti "low profile" pa moli da je se upgradea u viši razred kako je fanovi ne bi opsjedali. Stjuardesa njen zahtjev naravno hladno odbije.

 



Odlično je skinula i curu koja preferira domaću hranu, pa umjesto menija koji joj se nudi u avionu, traži sarmu.

U videu, odlično prikazuje tipičnog gastarbajtera, ali i frajera koji se razumije u sve pa tako i u to kako trucka Airbus 320, a i bolje bi od pilota zna kako 'zaobići oblake'.

 

24. travanj 2024 09:32