StoryEditorOCM
AutomobilizamCRTICA IZ SLOVAČKE |

NIKOLA, NIKŠA, IVAN I DADO NA HAUBAMA SVOJIH LJUBIMACA UPUTILI ČESTITKU DRAGANU SERDENU ‘Sretan rođendan El Presidente!‘

Piše Tonči Vlašić
22. kolovoza 2020. - 17:00
Sretan rođendan El Presidente – zaljepili su čestitku Nikola Kitin, Nikša Blažević, Ivan Sentić i Dado Velašević na haube svojih 'limenih ljubimaca', te jurili tako ove subote Slovakia Ringom. El Presidente je alfa i omega Ragusa Racinga, Dragan Dado Serden, koji je rođen na današnji dan prije 53 godine.

Serden je već nekoliko godina predsjednik HAKS-ovog Odbora za auto sport. Jedan je od najzaslužnijih što se prvenstvo Hrvatske vozi ovog vikenda u Slovačkoj, te što će se zadnje dvije utrke sezone održati ni manje, ni više, nego na Hungaringu, stazi na kojoj voze i Formule 1. U Mađarsku će se ići, ako sve bude u redu s epidemiološkom situacijom, krajem listopada.

image
Dragan Serden i Nikša Stahor na Slovakia Ringu foto: Tonči Vlašić


NIje samo Serden danas primao čestitke.

- Hvala Nikoli, Nikši, Ivanu i Dadu na čestitki, a ja njima čestitam na rezultatima, koji su klubu osigurali drugo mjesto u klupskom poretku treće utrke sezone prvenstva Hrvatske na krugu. Prošle sezone smo klupski bili treći na brdu, a četvrti na krugu. Ako budemo drugi u poretku klubova i sutra, na četvrtoj utrci sezone, opet prvi do Dubrovnik Racinga, mogli bismo osigurati drugo mjesto u sezoni i prije dvije zadnje trke sezone na Hungaroringu. Dubrovnik Racing pak sutra može novom pobjedom osigurati naslov prvaka – istaknuo je Serden, te čestitao i gradskom rivalu.

- Jučer je rođendan, pedeseti, bio našem Dadu Velaševiću, zatim bio je rođendan i članu Dubrovnik Racinga Žarku Knegu, koji je proslavio 33. rođendan. Danas je meni. Ha, nemamo nikoga tko će častit sutra u Slovačkoj kad nas čeka nova, četvrta utrka sezone na krugu – smije se Serden oduševljen, kao i svi iz Hrvatske, što je državno prvenstvo na Slovakia Ringu.

image
Nikola Kitin (Ragusa Racing) foto: Tonči Vlašić

image
Ivan Sentić (Ragusa Racing) foto: Tonči Vlašić

image
Dragan Serden je pratio uz stazu nastup vozača Ragusa Racinga na Slovakia Ringu foto: Tonči Vlašić
20. travanj 2024 00:21