StoryEditorOCM
AutomobilizamMEĐUNARODNA BRDSKA AUTO UTRKA 20. NAGRADA DUBROVNIKA - MEMORIJAL 'ŽELJKO ĐURATOVIĆ'

PRVA VOŽNJA ZAVRŠENA NAKON 'POLA GODINE' Bilo je izlijetanja, odustajanja, čak i prevrtanja...

6. listopada 2019. - 18:13
Prva od dvije vožnje je završila. Bilo je izlijetanja, odustajanja, čak i prevrtanja (sreća, bez težih ozljeda, samo s ogrebotinama). Curilo je ulje po stazi iz motora. Zbog svega nabrojenog vraćali su se vozači ponovno na start. Dogodili su se i kvarovi na samom startu, a zbog čega je po svemu sudeći Domagoj Pereković ispao iz utrke za naslov prvaka u kategoriji I.
 
Najbrže je 3260 metara odvozio Mađar Norbert Nagy – 1:39.715, 2.264 sekunde brže od drugog Dejana Dimitrijevića, koji je izravan suparnik Perekoviću u borbi za naslov državnog prvaka u kategoriji I. 
 
Na dubrovačkom brdu odlučuje se o još tri naslova državnog prvaka. Đivo Franić je odvozio prvu vožnju. Njegovu pogrešku čeka njegov klupski kolega Maroje Batina. U pitanju je naslov prvaka u grupi N, koji će pripasti, to je sigurno - članu Dubrovnik Racinga. U grupi A Marijo Barović  (Župa dubrovačka) je u prednosti u odnosu na Nika Pulića (Dubrovnik Racing). Tko će biti klupski prvak Hrvatske, Župa dubrovačka prvi put ili dvanaesti put Dubrovnik Racing,? Župa dubrovačka je zadnju utrku dočekala s 8,5 bodova prednosti....
18. travanj 2024 09:45