StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

DRUGA HRVATSKA LIGA Ne ide Omblu u zadnjih osam kola...

Piše PSD.
16. veljače 2020. - 01:27
Murter je odnio sva tri boda iz Mokošice te ostao u utrci za prvim mjestom. Jezera, koja su dobila u 15. kolu Hajduka, i dalje mu bježe tri boda. Ombla nije uspjela iznenaditi drugoplasirani sastav lige, a kako je uspjela u 2. kolu lidera (Jezera je dobila kod kuće 1:0).

Gosti su pobjedu osigurali sredinom prvog poluvremena. Od 8. do 14. minute postigli su četiri pogotka. Tih 4:0 je stajalo na semaforu do 33. minute kad je Ombla, točnije, Mateo Vodopić, postigao prvi i jedini pogodak za domaćina. Četiri minute poslije pogotka Omble, a tri minute prije kraja utakmice, Murter je novim pogotkom potvrdio pobjedu.

Ombla je protiv Murtera igrala u sastavu: Marko Ilić, Antonio Drašković, Ivo Vlahušić, Dominik Gustin, Borna Tikvica, Danijel Čizmić, Ante Franković, Leo Bogdanović, Antonio Noković, Frano Vlahušić, Orsat Kljajić, Andro Drašković i Mateo Vodopić.

Sa 16 bodova Ombla je deseta u konkurenciji dvanaest sastava. Ima četiri pobjede, četiri neodlučena rezultata te sedam poraza. Vode Jezera sa 36 bodova, drugi Murter ima 33 boda, treći Šibenik 1983. 30 bodova, četvrti Heroji 2007. 27 bodova, Torcida je peta s 21 bod, šesti Trogir ima 20, ali i utakmicu manje... Predzadnja Konoba Tomić, koja tek ima odraditi 15. kolo, zaostaje za Omblom deset bodova, dok su posljednji Mejaši sa 4 boda.

Zadnju pobjedu Ombla je izborila u 7. kolu kad je u Mokošici dobila Mejaše sa 4:3. U tom trenutku je imala četiri pobjede i tri poraza. Nakon toga je osam utakmica bez pobjede u kojima je upisala četiri neodlučena rezultata i četiri poraza od čega je kod kuće dva puta odigrala neodlučeno, a tri puta izgubila.

U 16. kolu Ombla je gost Konobe Tomić (tv).
20. travanj 2024 01:05