StoryEditorOCM
OstaloBOĆANJE |

MINI LIGA ZA PRVAKA TREĆE HL Bitka za prve dvije pozicije, koje drže sad Gornja Vrućica i Slaven, ali Omladinac se ne predaje..

Piše Tonči Vlašić
2. srpnja 2020. - 17:56
Gornja Vrućica i Slaven su Mini ligu za prvaka Treće hrvatske lige Dubrovnik Neretva počeli uspjehom, a kako su u nju ušli s po šest bodova, koliko je imao i Omladinac iz Vodovađe (u obzir su se uzeli međusobni rezultati iz prvog dijela ligaškog dijela sezone, koliko je zbog pandemije koronavirusa i odigrano), sad drže prve dvije pozicije. Prva sigurno vodi u veći rang, a i druga bi na kraju trebala također donijeti isto, plasman u južnu skupinu Druge hrvatske lige u sezoni 2020./21.

Umčani su i dalje bez bodova, te matematički bez izgleda za prvo mjesto jer su još dva kola do kraja. Protiv Gornje Vrućice izgubili su tri od četiri discipline u posljednjem krugu, te su ostali praznih ruku. U Vodovađi je Slavenu trebao u zadnjem krugu dobit jednu disciplinu za pobjedu, a dobio je tri. Omladinac ima prednost u odnosu na Slaven u slučaju istog broja bodova. Gornja Vrućica je u prvom dijelu sa 14:10 dobila kod kuće Omladinac, a izgubila je kod kuće od Slavena 14:10. 

U idućem, koje se igra u nedjelju, 5. srpnja, Omladinac dočekuje Gornju Vrućicu, a Slaven je gost Umčana. U zadnjem kolu ogledat će se Slaven i Gornja Vrućica, te Umčani i Omladinac.

Rezultati 4. kola Mini lige za prvaka: Umčani – Gornja Vrućica 10:14, Slaven – Omladinac 17:7. Poredak: 1. Gornja Vrućica 9 bodova, 2. Slaven 9 bodova, 3. Omladinac 6 bodova, 4. Umčani bez boda. Raspored 5. kola, igra se u nedjelju, 5. srpnja s početkom u 16 sati: Omladinac – Gornja Vrućica, Umčani – Slaven.
19. travanj 2024 07:39