StoryEditorOCM
TenisEKIPNO DO 14 GODINA |

JUČER STOBREČ, DANAS ZADAR, SUTRA SOLIN Ragusa stigla na korak do kraja puta kroz Dalmaciju

Piše Tonči Vlašić
14. lipnja 2020. - 15:32
Jučer je dobila u Stobreču istoimenog domaćina, danas Zadar 08 u Zadru, a sutra ije čeka finale kvalifikacija ekipnog prvenstva Dalmacije protiv Dalmacijacementa u Solinu. Ukoliko i sutra bude uspješna, bit će na korak do plasmana na završni turnir ekipnog prvenstva Hrvatske za uzrast do 14 godina na kojem će nastupiti osam najboljih.

Ragusa je prošle godine bila četvrta u državi. Malo, baš malo mu joj je nedostajalo za uspon na pobjedničko postolje. Ove godine ima opet želje otići daleko.

Prva su joj dva koraka bila uspješna. Pod vodstvom Paola Pavlinovića, Pera i Paska Barovića napravili su ih Stjepan Bogdan, Kuzma Jurišić, Ante Kačić, Tonko Lončarica, Ana Petković, Karla Bakalar, te pojačanje, Anamaria Zorić, članica Tenis kluba Dubrovnik.

Stobreč su dobili sa 7:2. Bilo je 4:2 nakon singla nakon čega su dobili i muški, i ženski par, te mix. Pobjedu protiv Zadra osigurali su i prije parova. Bilo je 5:1 nakon singla (po tri tenisačice i tri tenisača). Sad ih čeka Dalmacijacement. Ragusa u Solinu u ponedjeljak, 15. lipnja!
19. travanj 2024 16:46