StoryEditorOCM
TenisTENIS

JUNIORSKI ITF-OV TURNIR Tko je od dubrovačkih reketa izborio 2. kolo Dubrovnik Cupa?

21. listopada 2019. - 21:03
Lucija Ćirić Bagarić je prošla 1. kolo. Dubrovkinja dobila je na startu tri godine stariju Minu Obradović iz Srbije sa 7:5 i 6:4. Iduća suparnica bit će joj Splićanka Ema Bubalo, koja je, kao i Lucija, koja je u ulozi petnaeste nositeljice, rođena 2004. godine. 

Prolaz dalje od dubrovačkih tenisačica nisu uspjele prvog dana glavnog turnira izboriti Antea Mandić, Petra Deranja, Leticia Tarocco i Mia Rae Vićan, dok Anamaria Zorić, koja je bila uspješna u kvalifikacijama, 1. kolo glavnog turnira igra u utorak, 22. listopada. Prva nositeljica juniorskog ITF-ovog turnira trećeg ranga, Dubrovnik Cupa, koji se igra na terenima hotela Albatros u Cavtatu i na terenima Tenis centra Dubrovnik u Gospinom polju, Bjeloruskinja Aliona Falei, bez problema i bez izgubljenog gema protiv Ottavie Massetti prošla je među 32 najbolje. Sve nositeljice koje su igrale prvog dana glavnog turnira su izborile 2. kolo.

U turniru juniora od dubrovačkih tenisača Karlo Klaić nije uspio proći 1. kolo, dok će Marko Baničević na teren u utorak, 22. listopada. Za razliku od turnira tenisačica u turniru tenisača ispala su dva nositelja, osmi (Aleksandr Kalinin iz Bjelorusije) i petnaesti (Michael Franck iz Austrije).

Prvo izdanje Dubrovnik Cupa, kojeg organizira Tenis klub Ragusa i Tenis centar Dubrovnik, okupilo je tenisačice i tenisače iz Bjelorusija, Austrija, Rusija, Estonija, Bugarska, Italija, Slovenija, Srbija, Švicarska, Češka, Makedonija, Rumunjska, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Ukrajina, Poljska, Slovačka, Francuska, Maroko, Nizozemska, Grčka, Turska, Španjolska te Hrvatska.
19. travanj 2024 18:22