StoryEditorOCM
VaterpoloKORČULA JE DOMAĆIN KADETSKOG PRVENSTVA HRVATSKE U VATERPOLU

JUGAŠI OSIGURALI POLUFINALE Za finale protiv Primorja EB ili OVK POŠK?

1. veljače 2020. - 01:09
Zna se već tko će igrati u polufinalu kadetskog prvenstva Hrvatske, a posljednje kolo u obje skupine drugog kruga za potredak od 1. do 8. mjesta, koje se igra prijepodne u subotu, 1. veljače, odlučit će tko će biti prvi, a tko drugi u skupini, nakon čega će biti poznato tko će protiv koga igrati za finale. U skupini 'F' prva dva mjesta su osigurali Jug Adriatic osiguranje i HAVK Mladost, a u skupini 'E' Primorje EB i OVK POŠK. Jug AO i HAVK Mladost igraju od 11.30 sati. U polufinalu pobjednik skupine 'F' igra protiv drugog iz skupine 'E', a drugi iz skupine 'F' protiv pobjednika skupine 'E'. 

Jugaši su prvo bili najbolji u skupini 'B' prvog kruga iz koje su u drugi krug prenijeli 3 boda, točnije, uspjeh protiv Mornar Brodospasa, koji je bio drugi, a potom su u prvom nastupu u skupini drugog kruga dobili s 11:5 Galeb Makarsku rivijeru, koja je bila druga u skupini 'D'. Jug AO je protiv Makarana igrao pod vodstvom trenera Aljoše Lončarića u sastavu: Nikola Balić, Petar Kulaš (1), Marin Zeko, Ivano Vlahović (2), Bruno Đuho (4), Ivor Miljan Popović (1), Mateo Benussi, Marko Glavinić, Nikola Bjelopera (1), Maro Šušić (1), Niko Đerek, Luka Ljepava i Pero Perak (1).

RAZIGRAVANJE ZA POREDAK OD 9. DO 11. MJESTA

KPK
je bio treći u skupini 'A' te razigrava u drugom dijelu prvenstva za poredak od 9. do 11. mjesta. Domaćin prvenstva, koji je bio slobodan u 1. kolu u kojem je Medveščak sa 16:8 dobio Zadar 1952., u 2. kolu, u subotu, 1. veljače, od 8.30 sati igra protiv Medveščaka, a od 16.30 sati protiv Zadra 1952.

FOTO Nikola Balić (Jug AO)
20. travanj 2024 16:06