StoryEditorOCM
Crna kronikaPolicijska akcija

Doznali smo tko je vlasnik ukradenog plovila i što je prethodilo današnjem uhićenju u Zatonu. Evo gdje se osumnjičeni za krađu skrivao

Piše AK/DV
26. travnja 2023. - 14:27

Vlasnik ukradenog plovila vrijednog između 70 i 80 tisuća eura je poduzetnik Goran Bebić, rodom iz Metkovića a nastanjen u Dubrovniku gdje ima tvrtku za proizvodnju zavjesa, doznali smo u Zatonu Malom gdje je rano poslijepodne počela policijska akcija u kojoj je jedna osoba privedena a za druge dvije se još traga. Navodno je u krađu umiješana i djevojka koja još nije pronađena.

Mještani nam pričaju kako su čuli da je Bebićevo plovilo imenom ‘Regina‘ tipa Antares i duljine 9,9 metara sinoć bilo na vezu kod samostana u Rožatu, a Bebić je primijetio njegov nestanak i o tome dojavio policiji. Dojava je stigla prošle večeri u 21,54 sata.

Glasnogovornica Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Andrijana Biskup potvrdila nam je danas da je plovilo pronađeno u Zatonu Malom i pod policijskim je nadzorom

Oko 14.30 sati ‘Reginu‘ su napustili pripadnici Pomorske policije i interventne postrojbe ronilaca, te je za pretpostaviti da je završen očevid koji bi mogao otkriti još detalja o događaju. Kontaktirali smo vlasnika plovila koji ne želi javno istupati.

Od očevidaca smo doznali kako se osumnjičeni za krađu plovila skrivao među trskom između magistrale i obale.

 

03. svibanj 2024 00:50