StoryEditorOCM
Crna kronika‘MASONSKA‘ POSLA?

Iz dubrovačkog DORH-a ukradena 3 laptopa!

Piše Ahmet Kalajdžić
19. veljače 2020. - 15:53
Glasnogovornica Policijske uprave dubrovačko- neretvanske Davorka Bečić potvrdila nam je kako su od strane Općinskog državnog odvjetništva u Dubrovniku zaprimili prijavu za počinjeno kazneno djelo krađe kojim su oštećeni. Konkretizirajući taj odgovor, Bečić je rekla:

-Radi se o krađi određene informatičke opreme sa Suda. Kriminalističko je istraživanje u tijeku te u ovom trenutku ne možemo reći ništa konkretnije- naglasila je Davorka Bečić.

Ipak, iz neslužbenih smo, ali pouzdanih izvora bliskih pravosuđu doznali kako je riječ o krađi najmanje tri laptopa, procijenjenu vrijednost i marku proizvođača kojih nismo uspjeli doznati kao ni podatak jesu li laptopi već korišteni te sadržavali neke važne podatke o pravosudnim istragama te osumnjičenim i pravosuđu bitnim privatnim i fizičkim osobama, odnosno pojedincima i tvrtkama koji su možda predmet pravosudne istrage Državnog odvjetništva.

Ne zna se ni kako je još uvijek nepoznati lopov, ili više njih, uspio iznijeti navedenu opremu pored pravosudnih policajaca koji vode evidenciju o svim osobama koje ulazi ili izlaze iz dubrovačke Palače pravde u Ulici dr Ante Starčevića. Međutim, osnovano se pretpostavlja kako je do te krađe došlo još prije nekoliko mjeseci, odnosno prije kraja prošle godine i zbog interesa istrage u javnost se nije objelodanio podatak o uočenoj krađi.
24. travanj 2024 08:27