StoryEditor
Crna kronikaPOLICIJSKO IZVJEŠĆE |

PROTUPRAVNO ODUZIMANJE SLOBODE U POKUŠAJU 45-godišnjak osumnjičen da je silom htio odvesti djevojčicu do stana, istražni sudac odlučuje o pritvoru

Piše dv
18. rujna 2020. - 11:38
arhiva
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik 45-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo protupravnog oduzimanja slobode u pokušaju.

Sumnjiči se da je u večernjim satima u srijedu, 16. rujna, prvo verbalno, a potom i silom pokušao odvesti djevojčicu, koja se u tom trenutku nalazila u parku na Batali u Dubrovniku, do svog stana koji se nalazi u blizini, a od čega je odustao dolaskom njenih prijatelja koji su pozvali policiju. Muškarac je vrlo brzo uhićen, već u 22,45 sati, kada je utvrđeno da je pod utjecajem alkohola od 2,83 g/kg, navodi se u policijskom izvješću.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 45-godišnjak je uz kaznenu prijavu, kasno sinoć, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave. Jutros je pred istražnim sucem koji će mu, pretpostavlja se, odrediti jednomjesečni pritvor.

Podsjetimo, majka 14-godišnje djevojčice preksinoć je na društvenoj mreži objavila kako je njezinu 14-godišnju kćer,nakon 21 sat u parku na Batali pokušao u svoj stan odvesti 45-godišnji muškarac. Brzom reakcijom prijatelja djevojčice pozvana je policija, a muškarac je uhićen i odveden u PU Dubrovačko-neretvansku.
loading...

Izdvojeno

25. listopad 2020 18:30