StoryEditorOCM
Crna kronikaPoriču optužbe

Strava u poznatom turističkom odredištu: osam muškaraca silovalo djevojku (31) koju su upoznali u noćnom klubu, policiji žrtva iznijela detalje

Piše Dv
7. rujna 2022. - 12:36

Neimenovanu 31-godišnju Britanku je navodno grupno silovala grupa od oko osam muškaraca tijekom odmora na grčkom otoku Rodosu, pišu britanski mediji.

Žrtva je otkrila da su ona i njezine prijateljice upoznale muškarce iz Belgije u noćnom klubu u Falirakiju na Rodosu, tijekom noćnog izlaska na otoku.

Muškarci, svi u dobi od 30 do 35 godina, navodno su nju i njezine prijateljice odveli u hotel gdje je s jednim dobrovoljno stupila u spolni odnos, piše lokalni medij Dimokratiki.

No kad su njezine prijateljice otišle, tada su je muškarci grupno silovali. Policiji je kasnije rečeno da je pobjegla iz hotela u kojemu je odsjela i prijavila napad u 7 ujutro sljedećeg jutra.

Policija je uhitila četiri belgijska osumnjičenika koje je žrtva identificirala kao silovatelje, donosi Slobodna Dalmacija

Forenzičko ispitivanje muškaraca, koji poriču optužbe, poduzeto je dok se istraga nastavlja. Nisu pronađeni svi za koje djevojka tvrdi da su umiješani u napad.

19. travanj 2024 06:42