StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetIznenadni odlazak

Glumac Matthew Perry utopio se u jacuzziju, otkriven je sadržaj njegove zadnje objave na društvenim mrežama

Piše DV/JL
29. listopada 2023. - 09:00

Glumac Matthew Perry, koji se proslavio 1990-ih kao Chandler Bing u hit američkoj televizijskoj komediji "Prijatelji", pronađen je mrtav u 54. godini života u subotu u kući u Los Angelesu, izvijestilo je nekoliko novinskih kuća.

Los Angeles Times i TMZ.com, pozivajući se na neimenovane izvore iz policije, izvijestili su da je Perry pronađen mrtav u hidromasažnoj kadi ili jacuzziju. NBC News, pozivajući se na neimenovanog glumčevog agenta i na policiju, izvijestio je da je glumac pronađen mrtav nakon navodnog utapanja u svom domu u četvrti Pacific Palisades u Los Angelesu.

Pred kućom planetarno poznatog glumca parkirana su policijska vozila, a TMZ.com javlja kako je umro u vlastitoj kući nakon sportskog treninga, prenosi jutarnji.hr.

image

Matthew i kolegice iz ‘Prijatelja‘ Lisa Kudrow, Jennifer Aniston i Courtney Cox

Mike Nelson/Afp

 

Taj portal piše kako se Perry vratio kući nakon što je bio na ‘pickleballu‘. Ubrzo nakon toga poslao je svog pomoćnika na zadatakl. Kada se pomoćnik vratio otprilike 2 sata kasnije, otkrio je da Matthew ne reagira te nazvao hitnu. Nije jasno je li ono što je Matthew radio prije smrti te je li ta aktivnost imala ikakvu ulogu u njegovoj smrti.

Policija u Los Angelesu istražuje Perryjevu smrt, rekao je izvor iz policije za CNN. Trenutačno se ne sumnja na kazneno djelo, rekao je izvor, ali incident je i dalje pod istragom Odjela za pljačke i ubojstva policije Los Angelesa.

Perry je bio najpoznatiji po svojoj dugogodišnjoj ulozi Binga u iznimno uspješnoj seriji "Prijatelji", koja se prikazivala 10 sezona na NBC-u od 1994. do 2004., u kojoj su glumili Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc i Lisa Kudrow.

Pet dana prije iznenadne smrti popularni glumac imao je posljednju objavu na Instagramu.

Objavio je noćnu fotografiju sebe u velikoj hidromasažnoj kadi na otvorenom u ponedjeljak, 23. listopada, napisavši: "Oh, znači topla voda koja radi vrtlog čini da se osjećaš dobro? Ja sam Mattman."

image
Gabriel Bouys/Afp

Policija u Los Angelesu istražuje Perryjevu smrt, rekao je izvor iz policije za CNN. Trenutačno se ne sumnja na prekršaj, rekao je izvor, ali incident je i dalje pod istragom Odjela za pljačke i ubojstva policije Los Angelesa.

"Mattman" je ime koje je koristio posljednjih dana dok je objavljivao na društvenim mrežama, često uključujući reference i slike povezane s Batmanom.

Dan prije fotografije s vrućom kadom, napisao je uz video snimku mjeseca: "Razumijete li što vam pokušavam reći? - Ja sam Mattman." Prije četiri dana je objavio na platformi X poruku vezano za mentalno zdravlje.

 

- Učinimo stigme stigmom. Ja sam Mattman #mentalhealth.

Prije dva tjedna Perry je objavio rijetku fotografiju sa svojim ocem, glumcem Johnom Bennettom Perryjem.

03. svibanj 2024 13:35