StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetMALA IZ GRUŽA PONOVNO MAMA

Rodila je plus size manekenka Lucija Lugomer: ‘Sada sam potpuna...‘

Piše dv
26. prosinca 2023. - 12:03

Influencerica i plus size model dubrovačkih korijena Lucija Lugomer koja je i zaručila u Gradu dobila je najljepši božićni poklon - u obitelj je stigla prinova i uljepšala im Božić.

"Sada sam potpuna", napisala je Lugomer na Instagramu uz fotografiju dječjih nožica iz Vinogradske bolnice u Zagrebu, piše jutarnji.hr.

Lugomer je odlučila roditi u Vinogradskoj bolnici uz želju da joj na porodu bude ista primalja koju je imala kada je prvi put rađala sina Leona, prenosi Gloria. Tada je rekla da svoga, 11 godina starijeg supruga, poduzetnika Danijela Grlića, smatra idealnim partnerom zato što je uvijek imao želju biti na porodu.

image

Lucija Lugomer i duprug Danijel Grlic

Livio Andrijic/Cropix

Oko trudnoće su svi bili ushićeni i sretni, a ova je obitelj priželjkivala još jedno dijete jer, kako su kazali, sada Leon ima prijatelja za cijeli život. Ipak, iako joj je prva trudnoća dobro tekla, ono što je uslijedilo nakon poroda nije bilo toliko bajno...

"Imam blagoslov da mogu reći kako sam imala prekrasnu prvu trudnoću i porod, ali grozan početak suživota zbog korone, potresa, straha i postporođajne depresije. U prvoj trudnoći imala sam i dvije bakterije kojih sam se jedva riješila, ali to me nije pokolebalo u cijeloj priči da budem sretna", kazala je Lugomer te otkrila da u drugoj trudnoći nema tipične trudničke mučnine.

Za mučnine više ni nema brige, sada ostaje odmaranje i uživanje, a dijete će uz toliko priželjkivanje i radost, ne sumnja se, odrasti u ljubavi.

25. travanj 2024 01:49