StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetMILOŠEVIĆ NA SLOBODI

Srbija u strahu: serijski silovatelj izašao iz zatvora i izazvao paniku u Beogradu! Kretanje mu prate na društvenim mrežama...

Piše PSD
25. rujna 2022. - 18:07

Vijest da je opasni, serijski silovatelj Igor M. poslije 15 godina pušten na slobodu uznemirila je beogradsku javnost. Korisnici društvenih mreža danima već dijele sliku ovog čovjeka, kako je odjeven i na kojoj je lokaciji, a na jednoj Instagram stranici upravo je objavljena slika gde je posljednji put viđen.

Uz fotografiju stoji i opis: „Silovatelj Igor Milošević. Upravo slikano ispred crkve Sv. Marka. Isto obučen kao i jučer“.

Na društvenim mrežama kruže apeli da se djevojke i žene pripaze sada kada je na slobodi, ali i navodi se da je već zaposlen kao taksist. To je, međutim, demantirao Boško Vukojević iz Ugovorne privredne taksi komore.

"Nije istina da je Igor Milošević jedan od naših taksista. To je dezinformacija. Po zakonu taksi vozač ne može biti onaj tko je pravomoćnom sudskom odlukom osuđivan na kaznu zatvora dužu od dvije godine za krivično djelo protiv života i tijela, spolne slobode, protiv sigurnosti javnog saobraćaja i javnog reda i mira. To se dokazuje potvrdom nadležne službe“, rekao je Vukojević.

Prvi put napao sa 14 godina

Igor M. (44), serijski silovatelj i pljačkaš, pušten je na slobodu iz zatvora „Nova skela“ nakon što je izdržao kaznu zatvora od 15 godina, a u medijima je 2007. godine opisan je kao muškarac visok 175 centimetara, tamnoput. Prvi put je napao 1992. godine, kada je imao samo 14 godina. Tada je za samo tri dana napao devet žena, od kojih je četiri silovao. Na slobodu je izašao 2001. godine.

Nije prošlo ni mjesec dana nakon što je izašao iz zatvora, napao je ponovo. Silovao je još jednu ženu i počinio osam razbojništava. Naime, u jednom kozmetičkom salonu silovao je M. A. i opljačkao. Ušao je i tražio kremu, potom je zaključao salon i odvukao djevojku u solarij, gde ju je silovao.

Tada je osuđen na 10 godina, ali je izašao poslije pet i pol godina. Njegov pohod se nastavio po izlasku iz zatvora.

Naime, u rujnu 2007. godine u beogradskoj Ulici Maksima Gorkog, u butiku je silovao radnicu uz prijetnju nožem. Usput je ukrao jaknu i novac. Već sljedećeg dana njegova serija napada se nastavila. Uletio je u optičarsku radnju koju je uz prijetnju nožem opljačkao.

Nakon serijskih napada 2007. godine policija je krenula u potragu za njim. Uhićen je nakon četiri dana na Adi Huji.

Sad je ponovno na slobodi...

25. travanj 2024 22:15