StoryEditorOCM
DubrovnikPri kraju asfaltiranje

Doznali smo koliko će koštati godišnji najam parkirališta u ex Radeljeviću, a za bivšu Remizu vlasnik ima posebne planove: evo koliko će ukupno parkirališnih mjesta biti na raspolaganju

Piše Maja Rilović Koprivec
2. lipnja 2023. - 12:37

- Čim bude gotovo asfaltiranje, iscrtavanje parking mjesta, optika i rasvjeta, otvorit će se parking u bivšoj Remizi. On će biti komercijalan, namijenjen svim građanima, a parking će se naplaćivati po satu, doznajemo neslužbeno iz pouzdanih izvora.

Kolika će biti cijena sata parkiranja još nije poznato.

Kad završe radovi, otvorit će se i parking u ex Radeljeviću koji će biti dijelom komercijalan, a dijelom namijenjen za godišnji zakup parking mjesta.

Tamo bi cijena godišnjeg zakupa trebala iznositi 80 eura mjesečno plus PDV, odnosno 1200 eura godišnje za pravne osobe, a neslužbeno se doznaje da će za građane biti jeftinije. Ukupno oba parkirališta imat će oko 550 parkirališnih mjesta, a zainteresirani za godišnji zakup parkinga mogu se za detalje obratiti tvrtki Pemo.

Potvrđeno nam je i kako nijedan od dva nova parkinga neće biti u sustavu Sanitata.

Podsjetimo, kako je nekadašnji vlasnik trgovačkog lanca Pemo Lovorko  Milošević nekretninu bivše  remize kupio još 2016. godine u stečaju nekadašnje građevinskog diva GP-a i niza javnih  dražbi. Prostor bivše tvornice Radeljević Milošević je kupio od tvrtke B2 Kapital d.o.o.  putem tvrtke Azori Dubrovnik.

26. travanj 2024 11:11