StoryEditorOCM
DubrovnikU sklopu Mediteranskog sajma

Energetska obnova: Dođite na radionicu ‘Obnovljivi izvori energije i ugradnje solara‘

Piše dv
12. ožujka 2024. - 10:48

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost 13. ožujka objaviti će Javni poziv za prijave na mjere subvencioniranja energetske obnove obiteljskih kuća. Energetska obnova i solarna energija teme su koje predstavljaju važan segement optimizacije budućeg poslovanja većine poduzetnika te ujedno utječu na kvalitetu života građana. 

U skladu s najavljenim Javnim pozivom i važnosti educiranja poduzetnika i građana o ovoj temi Hrvatska gospodarska komora- Županijska komora Dubrovnik organizira radionicu na temu Obnovljivi izvori energije i ugradnje solara. 

Radionica će se održati u sklopu Mediteranskog sajma u petak 15. ožujka  s početkom u 10 sati, u dvorani Boreas, Rixos Premium Dubrovnik.

Cilj radionice je informirati prisutne o  tržištu električne energije te educirati poduzetnike i fizičke osobe kako bi im se olakšale procedure i omogućila brža realizacija ugradnje fotonaponske elektrane.

Teme koje će se detaljno obraditi na radionicu su: Tržište električne energije – HEP Opskrba, Zakonska i tržišna regulativa OIE (s naglaskom na solarne elektrane) - HEP Opskrba i Tehnički preduvjeti i načini priključenja solarnih elektrana - HEP ODS, Elektrojug Dubrovnik.

Sudjelovanje na radionici je besplatno uz prethodnu prijavu na hgkdu@hgk.hr, a više o radionici može se pronaći na web stranicama Županijske komore Dubrovnik.

26. travanj 2024 04:16