StoryEditorOCM
DubrovnikPRIJENOS UŽIVO

Zasjeda Skupština na dnevnom redu i laureati za nagrade povodom dana Dubrovačko-neretvanske županije

Piše DV
4. svibnja 2022. - 12:09

U podne počinje 8. sjednica Županijske skupštine Dubrovačko - neretvanske županije. Pratite je uživo na našem portalu!

Dnevni red 8. sjednice Županijske skupštine 2022.

Zapisnik sa 7. sjednice Županijske skupštine

1.Prijedlog odluke o davanju prethodne suglasnosti na Statut Srednje škole „Ivo Padovan“ Blato.

2.Prijedlog odluke o promjeni djelatnosti Ugovorno zdravstvene ustanove Ljekarna Korčula.

3. Prijedlog zaključka o donošenju Izmjene i dopune Nacionalnog plana specijalističkog usavršavanja zdravstvenih radnika za petogodišnje razdoblje (2020. – 2024.) za područje Dubrovačko-neretvanske županije.

4. Prijedlog odluke o izmjeni i dopuni Odluke o imenovanju doktora medicine (mrtvozornika) ovlaštenih za utvrđivanje vremena i uzroka smrti građana umrlih izvan zdravstvene ustanove za područje Dubrovačko-neretvanske županije.

5. Prijedlog rješenja o imenovanju sudaca porotnika Općinskog suda u Metkoviću.

6. Prijedlog etičkog kodeksa ponašanja vijećnika i članova radnih tijela Županijske skupštine Dubrovačko – neretvanske županije.

7. Prijedlog odluke o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja za koncesiju na pomorskom dobru u svrhu gospodarskog korištenja pomorskog dobra radi obavljanja djelatnosti akvakulture na području posebnog rezervata Malostonskog zaljeva i Malog mora za polje 172.

8. Prijedlog odluke o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja za koncesiju na pomorskom dobru u svrhu gospodarskog korištenja pomorskog dobra radi obavljanja djelatnosti akvakulture na području posebnog rezervata Malostonskog zaljeva i Malog mora za polje 307.

9. Prijedlog odluke o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja za koncesiju na pomorskom dobru u svrhu gospodarskog korištenja pomorskog dobra radi obavljanja djelatnosti akvakulture na području posebnog rezervata Malostonskog zaljeva i Malog mora za polje 312.

10. Prijedlog odluke o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja za koncesiju na pomorskom dobru u svrhu gospodarskog korištenja pomorskog dobra radi obavljanja djelatnosti akvakulture na području posebnog rezervata Malostonskog zaljeva i Malog mora za polje 317.

11. Prijedlog odluke o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja za koncesiju na pomorskom dobru u svrhu gospodarskog korištenja pomorskog dobra radi obavljanja djelatnosti akvakulture na području posebnog rezervata Malostonskog zaljeva i Malog mora za polje 320.

12. Prijedlog odluke o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja za koncesiju na pomorskom dobru u svrhu gospodarskog korištenja pomorskog dobra radi obavljanja djelatnosti akvakulture na području posebnog rezervata Malostonskog zaljeva i Malog mora za polje 322.

13. Prijedlog odluke o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja za koncesiju na pomorskom dobru u svrhu gospodarskog korištenja pomorskog dobra radi obavljanja djelatnosti akvakulture na području posebnog rezervata Malostonskog zaljeva i Malog mora za polje 325.

14. Prijedlog odluke o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja za koncesiju na pomorskom dobru u svrhu gospodarskog korištenja pomorskog dobra radi obavljanja djelatnosti akvakulture na području posebnog rezervata Malostonskog zaljeva i Malog mora za polje 326.

15. Prijedlog odluke o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja za koncesiju na pomorskom dobru u svrhu gospodarskog korištenja pomorskog dobra radi obavljanja djelatnosti akvakulture na području posebnog rezervata Malostonskog zaljeva i Malog mora za polje 329.

16. Prijedlog odluke o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja za koncesiju na pomorskom dobru u svrhu gospodarskog korištenja pomorskog dobra radi obavljanja djelatnosti akvakulture na području posebnog rezervata Malostonskog zaljeva i Malog mora za polje 392.

17. Prijedlog odluke o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja za koncesiju na pomorskom dobru u svrhu gospodarskog korištenja pomorskog dobra radi obavljanja djelatnosti akvakulture na području posebnog rezervata Malostonskog zaljeva i Malog mora za polje 422.

18. Prijedlog odluke o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja za koncesiju na pomorskom dobru u svrhu gospodarskog korištenja pomorskog dobra radi obavljanja djelatnosti akvakulture na području posebnog rezervata Malostonskog zaljeva i Malog mora za polje 531.

19. Prijedlog odluke o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja za koncesiju na pomorskom dobru u svrhu gospodarskog korištenja pomorskog dobra radi obavljanja djelatnosti akvakulture na području posebnog rezervata Malostonskog zaljeva i Malog mora za polje 545.

20. Prijedlog odluke o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja za koncesiju na pomorskom dobru u svrhu gospodarskog korištenja pomorskog dobra radi obavljanja djelatnosti akvakulture na području posebnog rezervata Malostonskog zaljeva i Malog mora za polje 124.

21. Prijedlog odluke o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja za koncesiju na pomorskom dobru u svrhu gospodarskog korištenja pomorskog dobra radi obavljanja djelatnosti akvakulture na području posebnog rezervata Malostonskog zaljeva i Malog mora za polje 333.

22. Prijedlog odluke o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja za koncesiju na pomorskom dobru u svrhu gospodarskog korištenja pomorskog dobra radi obavljanja djelatnosti akvakulture na području posebnog rezervata Malostonskog zaljeva i Malog mora za polje 364.

23. Prijedlog odluke o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja za koncesiju na pomorskom dobru u svrhu gospodarskog korištenja pomorskog dobra radi obavljanja djelatnosti akvakulture na području posebnog rezervata Malostonskog zaljeva i Malog mora za polje 226.

24. Prijedlog odluke o donošenju Programa održavanja Sustava navodnjavanja GLOG za 2022. godinu.

25. Prijedlog odluke o izvanrednoj dodjeli Zahvalnica Dubrovačko – neretvanske županije medicinskim ustanovama za izniman doprinos u borbi protiv epidemije COVID-19.

26. Prijedlozi dodjele javnih priznanja Dubrovačko-neretvanske županije, povodom Dana Županije i blagdana sv. Leopolda Bogdana Mandića, 12. svibnja.

27.-33. Prijedlozi odluka o neprihvaćanju ponuda po pravu prvokupa.

 

 

19. travanj 2024 13:30