StoryEditorOCM
DubrovnikSTUDENAC MARKET

Siječanj je idealan mjesec za nove odluke i oporavak kućnog proračuna

Piše dv
15. siječnja 2021. - 09:39

Vodeći trgovački lanac na Jadranu omogućio svojim kupcima još bolje siječanjsko iskustvo kupnje i niz usluga koje svakodnevicu čine ugodnijom

Blagdanska su druženja iza nas, a kupnja božićnih darova i nabava namirnica ostavile su velik trag na kućnim proračunima mnogih građana. S prvim mjesecom nove godine došlo je prigodno vrijeme i za nove odluke. Neke su od njih tako financijske prirode, vezane uz planiranje kupnje i uštedu, a neke pak uz bolju organizaciju vlastitog vremena. Odgovore na pitanja kako u siječanjskom razdoblju uštedjeti te kako upravo uz kupnju dobiti i dodanu vrijednost donosi Studenac.

Planiranje kupnje i prilika za multiuštedu

Planiranje kupnje pridonosi boljoj organiziranosti i većim uštedama, a siječanjska ponuda u Studencu tomu ide u prilog. Mnogobrojni artikli dostupni su po promotivnim cijenama, a sve akcijske ponude navedene su u tjednim katalozima i na internetskoj stranici Studenca. Tako su planiranje kupnje i praćenje potrošnje jednostavniji. U određenom razdoblju aktualna je i Multiušteda, koja uz kupnju više posebno označenih proizvoda donosi i veće uštede. Također, korisnici Cool kartice Studenca imaju i dodatne pogodnosti vezane uz posebne programe vjernosti te popuste ostvaruju pri svakom njezinu korištenju. Više o svim pogodnostima može se doznati u trgovinama Studenca i na mrežnoj stranici. Dobro planiranje i mnogobrojne prilike za uštedu kombinacija su za više novca u novčarci i priliku da kućni proračun u siječnju prođe što manje okrznut.

image
Trgovacki lanac Studenac
CROPIX

Bolja kontrola vlastitog vremena

Ušteda novca prioritet je mnogih, ali ništa manje važna nije ni ušteda vremena. Kako bi ga ostalo više za boravak u prirodi, bavljenje sportskom aktivnošću ili pak za druženje s bližnjima, tu je i usluga Studenca „Kupi i pokupi“. Namirnice je tako moguće izabrati i naručiti online iz udobnosti vlastitog doma, a zatim ih preuzeti u najbližoj trgovini Studenca. Odabirom ove usluge štedi se vrijeme, ali i novac jer je praćenje vrijednosti digitalne košarice i akcijskih ponuda iznimno jednostavno. Bilo da se kupci koriste uslugom „Kupi i pokupi” ili pak sve odrade u trgovini, tu su i dodatne mogućnosti koje štede vrijeme i daju priliku da se uz kupnju dobije više. Naime, na blagajni je moguće platiti režije, ali i poslati paket putem usluge GLS paket shop te tako u jednom odlasku uspješno odraditi više stavki s popisa zadataka. Sve su to čimbenici koji mogu znatno rasteretiti svakodnevicu i tako ostaviti više dragocjenog vremena za druge osobne aktivnosti.

Sve je ugodnije uz topli napitak

Restorani, kafići i mnoga druga uobičajena mjesta za druženje trenutačno su zatvoreni zbog epidemiološke situacije, no važno je zadržati društvenu interakciju i zabavni aspekt svakodnevice. U tome pripomaže i ponuda TO GO, dostupna u pojedinim trgovinama Studenca. Šetnja u društvu prijatelja, izlet u prirodi ili drugi oblik druženja na otvorenom uz topli napitak mogu blagotvorno utjecati na raspoloženje. Isto tako, uz kavu, vruću čokoladu i čajeve iz ponude i uobičajena šetnja nakon kupnje postaje idealna prilika za opuštanje.

image
Trgovacki lanac Studenac
CROPIX

Studenac kao vodeći maloprodajni lanac na Jadranu proteklih godina neprestano ulaže u poboljšanje svojeg asortimana, usluga, ali i posebnih promotivnih programa radi ispunjavanja potreba svojih kupaca. U prilog tomu govori i aktualna siječanjska ponuda, koja kupcima do kraja mjeseca donosi niz sjajnih pogodnosti.

20. travanj 2024 16:17