StoryEditorOCM
DubrovnikFOTOGALERIJA

Svi su trčali kao jedan u spomen na kolegu Gorana Komlenca: Kiša nije omela utrku više od 160 dobrovoljnih i profesionalnih vatrogasaca u Orašcu

Piše dv
13. svibnja 2023. - 18:37

Završena je prva memorijalna utrka u znak sjećanja na preminulog Gorana Komlenca, pripadnika Javne vatrogasne postrojbe Dubrovački vatrogasci te člana DVD-a Orašac koji je stradao prilikom gašenja požara na području Ljupča, 31. srpnja 2022. U utrci je sudjelovalo oko 160 profesionalnih, dobrovoljnih i umirovljenih vatrogasaca.

Prikupljenim sredstvima ove utrke financirat će se troškovi organizacije i realizacije samog natjecanja, a sva ostala sredstva od uplaćenih donacija i kotizacija za sudjelovanje utrošit će se za izradu kamene biste Goran Komlenac.

- Arhitektonsko rješenje napravila je renomirana dubrovačka arhitektica Lea Đurović Ruso. Obitelj je dala suglasnost i ja vjerujem da vrlo skoro krećemo u raspisivanje natječaja s obzirom da smo osigurali sva sredstva – rekao je gradonačelnik Mato Franković, pozdraljajući okupljene trkače u Orašcu, pripadnike JVP i DVD-ova.

17. travanj 2024 22:49