StoryEditorOCM
DubrovnikGnjavi te šef i nedostaje ti motivacije?

Vrijeme je za novi i bolji posao!

Piše PROMO
27. ožujka 2024. - 11:33

Inovacija ih pokreće i motivira. Potiču je i očekuju od svakog djelatnika. Cijene dobre ideje, a još više njihovu kvalitetnu izvedbu. Oni su ORYX Rent a car, sastavni su dio Zubak Grupe, a trenutno zapošljavaju na radnom mjestu: Referent u poslovnici ORYX Renta a cara (m/ž). Brinut ćeš o potrebama, zahtjevima i zadovoljstvu klijenata stoga traže brižnu, pedantnu i pažljivu osobu, a nude ti strukturirano uvođenje u posao, subvencioniran topli obrok te motivirajuću i kolegijalnu radnu atmosferu. Prijave primaju do 4. travnja.

Želiš postati dio sjajne ekipe i uspješne poslovne priče koja traje već 30 godina? Ne traži dalje! Ribola te poziva da im se pridružiš u ulozi Prodavača (m/ž). Bit ćeš zadužen/a za usluživanje kupaca i rad na blagajni, slaganje robe i punjenje polica te održavanje čistoće prodajnog prostora, a zauzvrat ti nude stimulativna primanja, mogućnost stalnog zaposlenja i profesionalnog napredovanja, pravo na regres, božićnicu i uskrsnicu te odlične kolege. Javi im se najkasnije do 14. travnja.

Keno Energy, tvrtka koja se bavi sa prodajom komponenta solarnog sustava i dizalica topline sa sjedištem u Mađarskoj, traži Prodajnog predstavnika (m/ž). Opis posla podrazumijeva pronalaženje novih partnera, redovite posjete i održavanje kontakta s postojećim partnerima, a poslodavac ti nudi konkurentnu plaću, službeno vozilo, kontinuirano usavršavanje, studijska putovanja u inozemstvo i odlične kolege. Prijave primaju do 4. travnja.

Želiš uvijek biti u trendu s modom, voliš cipele i posao s kupcima ti predstavlja izazov? Sjajno! Ne oklijevaj, prijavi se čim prije i postani dio DEICHMANN-ove obitelji. Trenutno traže pojačanje na radnom mjestu: Prodavač (m/ž). Njihova ponuda uključuje stimulativnu plaću, program mentorstva, popust za zaposlene, regres i božićnicu, stručno osposobljavanje i profesionalni rast. Ako su te zainteresirali, javi im se do 4. travnja.

HT Servisi, kao dio HT Grupe, posvećeni su izgradnji i unapređenju telekomunikacijske infrastrukture. Pozivaju te da im se pridružiš na poziciji: Tehničar realizacije usluga – pasivna mreža (m/ž). Uz odlične uvjete rada, nude ti i obuku u skladu s interesima tvrtke i smjerovima osobnog razvoja, dodatak za prehranu i sufinanciranje dječjeg vrtića, prijateljsko i poticajno radno okruženje te sjajne kolege. Prijave traju do 1. travnja.

26. travanj 2024 02:05