StoryEditorOCM
Neretvaaktivna hrvatska

Metković je domaćin ljetnom treningu pod vodstvom Kineziološkog fakulteta Zagreb: " Trenirajmo sa Renatom Sopek"

Piše Stanislav Soldo
25. srpnja 2023. - 08:00

Grad Metković po prvi je puta domaćin ljetnog jutarnjeg treninga vodećeg hrvatskog sportsko–edukativnog projekta Aktivna Hrvatska. Tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba, pod vodstvom Lukrecije Dragić i Patrika Kramarića, vodit će besplatni trening u subotu, 26. kolovoza s početkom u 9.30 u Gradskome parku. Program vodi ambasadorica projekta Renata Sopek.

Treningu mogu pristupiti svi koji se prijave na: www.aktivnahrvatska.hr. Partner projekta u Metkoviću je Grad Metković, piše www.metkovic.hr.

Uz Aktivnu Hrvatsku do sada je vježbalo više od 50 tisuća građana u Hrvatskoj.

"Veseli nas dolazak u Metković po prvi puta. Trening je namijenjen svim generacijama, posebno pozivamo mlade da nam se pridruže i da zajedno pošaljemo poruku Hrvatskoj o važnosti redovne tjelesne aktivnosti!" – izjavila je Renata Sopek.

Aktivna Hrvatska u jedanaestoj se sezoni održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, a uz podršku Ministarstva turizma i sporta te Hrvatskog olimpijskog odbora.

"Ovim treningom aktivirati ćemo cijelo tijelo. Mogu ga izvoditi svi. Pozivam Vas da zajedno osvijestimo koliko nam je redovno vježbanje korisno za vlastito tijelo i um!" – zaključila je trenerica Lukrecija Dragić.

27. travanj 2024 08:42