StoryEditorOCM
ŽupaSTRPLJEN, SPAŠEN

Započeli radovi na konačnom uređenju raskrižja u Srebrenom vrijedni 3,6 milijuna kuna, trajat će pola godine

Piše PSD.
25. studenog 2020. - 15:10
Danas su započeli radovi na konačnom uređenju raskrižja Srebreno na izmještanju magistralnog cjevovoda i spoj državne ceste D8 i Ulice Bruna Bušića.
Investitori su Hrvatske ceste koje su sa tvrkom Poduzeće za ceste Split potpisali Ugovor o izvođenju radova u vrijednosti 3.627.417, 41 kunu.
Silvio Nardelli, načelnik Općine Župa dubrovačka naglasio je kako će završetkom ovih radova u potpunosti biti završena rekonstrukcija raskrižja Srebreno, a osiguravanjem uvjeta za planirani spoj sa ulicom Bruna Bušića kojom će se pak rasteretiti promet na semaforima raskrižja Srebreno.
Izvođač je već ranije uveden u posao, a radovi će trajati ukupno 6 mjeseci. U tom vremenu povremeno će biti otežan promet pa molimo vozače za strpljenje i razumijevanje.
Općina Župa dubrovačka još jednom će pozvati stanovnike ulice Bruna Bušića na konačan dogovor u vezi realizacije projektne dokumentacije kako bi se utvrdio režim prometa.
Podsjetimo da je Općina Župa dubrovačka prije par godina financirala izradu Idejnog projekta te riješila vlasničke odnose kako bi se ovaj projekt mogao u cjelosti realizirati.
 
18. travanj 2024 09:57