SEDMOGODIŠNJI DALMATINAC RASTOPIO SRCA Evo zašto će mali Fredi postati veliki čovjek!

SEDMOGODIŠNJI DALMATINAC RASTOPIO SRCA

Uistinu lijepa gesta malenog dječaka Fredija iz Splita izazvala je oduševljenje na društvenim mrežama. Ovaj sedmogodišnjak odlučio je, uz maminu pomoć, donirati svoj džeparac Udruzi za dobrobit i zaštitu mačaka Deseti Život.

Udruga skrbi, sterilizira i kastrira, liječi, zbrinjava i udomljava ulične mačke, a rade i na sprečavanju zlostavljanja i nehumanog postupanja s mačkama te podizanju opće svijesti kod odraslih i djece u odnosu prema ovim životinjama. U njoj djeluje 11 volonterki koje se trude skrbiti o što više maca na području Splita.

Fredijeva donacija posebno ih je dirnula u srce, pa su na svojim službenim Facebook stranicama podijelile fotografiju njegovog pisma koje je priložio uz džeparac.

- Na životu i pri zdravoj pameti održavaju nas spašene mace, vi i rijetke hvalevrijedne geste djece. Dječak Fredi je izdvojio svoj džeparac za ničije mace kojima je potrebna pomoć i poslao nam donaciju od 200 kuna. Nije zaboravio ni na pse za koje je poslao donaciju udruzi koja skrbi o njima. U ime svih maca, naše Udruge i svih ljubitelja maca veliko hvala Frediju na ovakvoj plemenitoj gesti. Hvala njegovim roditeljima i njegovoj teti Ani iz vrtića što su hranili njegovu ljubav i empatiju prema slabijima od sebe i odgojili ga kako treba - napisale su volonterke udruge.Dobro djelo malog Splićanina oduševilo je ljubitelje životinja i njegove sugrađane na društvenih mrežama koji nisu štedjeli na komplimentima.

'Postat ćeš VELIKI čovjek! Bravo roditeljima na odgoju! Malo je takve djece, a još manje roditelja.'; 'Koje divno, plemenito i sretno dijete!'; 'Divno dijete, svaka čast roditeljima koji su ga tako lijepo odgojili.', samo su neki od pozitivnih komentara koji su preplavili stranicu.

Naslovnica Forum

Najčitanije