StoryEditorOCM
ForumCVJETA PROSTITUCIJA NA JAHTAMA

Tajnica uprave velike tvrtke u Srbiji ugovarala seks na Kornatima svome direktoru, sve je počelo u Sukošanu!

Piše Vjekoslav Paun
7. lipnja 2017. - 16:29
1440x620_1496830869yactarenje

 

Prostitutke, kokain, jahte, omiljena ljetna kombinacija vezana za sklapanje - milijunskih poslova. Tajnica uprave jedne velike tvrtke u Srbiji tako je ugovarala aranžman na Kornatima svome direktoru, a koji je uključivao escort druženje... - piše 100posto.hr.

"Volim se pripremiti, barem znati čime se bave osobe s kojima ću biti. Što vole, što rade. Često se zna dogoditi da već poznajem osobe, a to onda dosta olakšava posao", počela je priču brineta za Kurir, a koja je "za izlet" na Kornate stimulirana s 2000 eura.

U Sukošan je nju i tri prijateljice dovezao vozač. Čekao ih je ručak u obližnjem restoranu. Ručale su neslani rižoto, jer, kako kažu, "ljuta hrana nezgodna je poslije za seksualni odnos". Direktor i partneri dolaze predvečer...

"Prosječna zarada za vikend aranžman je do 4000 eura, ali kad je više djevojaka tad je i 2000 po osobi itekako super zarada.", rekla je i otkriva niz detalja:

"Kad sam tek počela, toliko sam na jahti na Hvaru povukla kokaina da sam po palubi skakala u sandalama dva sata u komadu. Bilo nas je nekoliko cura i rečeno nam je da ni u ludilu ne ulazimo na brod u cipelama, dakle, isključivo bose. Stvari smo odložile u sobe. Kako navečer više nisam znala za sebe, pilo se cijeli dan, ja sam zaboravila na upozorenje, obukla sam sandale i potpeticama izbola tikovinu na podu".

"Sutradan, kad su svi došli k sebi, vlasnik je toliko poludio da mi je najprije opalio šamar, potekla mi je krv iz nosa, danima sam imala masnicu, a onda je pobacao sve cipele, moje i mojih prijateljica, u more. Nije nam ništa platio, napravila sam mu štetu u tisućama eura. Nakon toga sam se opametila i shvatila da moram odlučiti, ili ću se ovim poslom baviti kako treba, ili ću se uništiti", zaključila je brineta.

25. travanj 2024 15:40