StoryEditorOCM
ForumFOTO: JUTARNJI EKSKLUZIVNO DONOSI GOLI ODGOVOR LIDIJE BAČIĆ!

Mlada pjevačka zvijezda razotkrila dušu i tijelo u najseksipilnijem izdanju dosad

Piše Petra Plivelić / Jutarnji list
16. srpnja 2017. - 12:11
Lidija Bačić

Iza kulisa editorijala za Nedjeljni Jutarnji list s atraktivnom Splićankom Lidijom Bačić krije se vruća atmosfera, nabijena seksepilom. Oskudni kupaći kostimi, prozirne, mrežaste tkanine, haljine, crveni ruževi i štikle vrtoglavo visokih potpetica pretvorili su za potrebe fotografiranja prvi kat zagrebačkog Cooltura Puba u Lidijin osobni boudoir.

Na prvi pogled Lidija ostavlja dojam drske i ekstravagantne burleskne dive s nogama do neba, kosom do poda, putenim crvenim usnama i mačkastim pogledom te bujnim oblinama o kojima brojne žene diljem svijeta samo sanjaju.

Zagreb, 140717. Pjevacica Lidija Bacic u kaficu Cooltura u Rapskoj ulici.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX

Neja Markičević / HANZA MEDIA

 

- Lidija je fenomen žive barbike, s visinom od 190 cm i savršenom figurom nalik na pješčani sat - zaključuje Viktor Drago, koji je za snimanje pripremio desetak modnih kombinacija. S Lidijom surađuje već desetak godina. Oblikuje njezin vizualni identitet, a režirao je i nekoliko njezinih videospotova u kojima Lidija, kaže, sasvim opušteno ulazi u glavnu ulogu. Tako je bilo i na snimanju editorijala. Lidija je ispred objektiva naše Neje Markičević, jedne od najboljih Cropixovih fotoreporterki, pozirala poput najboljih top-modela, a Neja je fotografijama dočarala Lidijinu ženstvenost i seksepil kojim naprosto zrači.

Zagreb, 140717. Pjevacica Lidija Bacic u kaficu Cooltura u Rapskoj ulici.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX

Neja Markičević / HANZA MEDIA

 

Osim u oskudnom crnom kupaćem kostimu, koji nije mnogo ostavio mašti, Lidija je pozirala i u maloj crnoj haljini koja je pokazala njezinu čedniju stranu. Fotosession, koji će se ekskluzivno prezentirati u idućem broju Nedjeljnog Jutarnjeg, pratit će i intervju s Lidijom koji je vodila naša kolumnistica i književnica Milana Vuković Runjić. - Lidija je privatno zapravo dosta sramežljiva i iskrena, nema ni traga vulgarnosti - složila se njezina ekipa koju vodi Fayo, izvršni producent. - Najbolje se osjećam u casual odjeći - otkriva Lidija.

Opisuju je kao rokericu, no ima vokalne sposobnosti kojima se može prilagoditi svakom stilu...

Veliku foto-priču i intervju s Lidijom Bačić pročitajte u Nedjeljnom Jutarnjem!

Ove nedjelje donosimo i...

  • SLUČAJ HIPODROM Nastambe za konje se ruše, smeće se gomila, uzgajivači odvode svoje konje

  • VODIČ PO ZRĆU NA VRHUNCU SEZONE Što je sve potrebno za najveću zabavu na Jadranu

  • ...i mnoge druge velike priče!

 

20. travanj 2024 14:12